Social Icons

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Τα γεγονότα θα έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα στον επαγγελματικό τομέα και στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό πρέπει να διατηρηθείτε ψύχραιμοι και να μην προκαλέσετε αντιδικίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να είστε όλοι ευχαριστημένοι έχει σημασία να κρατηθούν οι ισορροπίες. Η δημιουργία καλών σχέσεων και διασυνδέσεων θα σας βοηθήσουν να δείτε και νέους ορίζοντες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για επαναστατικές κινήσεις, αλλά πριν φτάσετε εκεί, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις και επιδιώξτε σωστές εξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε εκ νέου τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Πρέπει να απαλλαγείτε από κάποιες ανασταλτικές ευθύνες και βάρη που δε σας εξυπηρετούν σε τίποτα.

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες για τις επαγγελματικές και κοινωνικές ανακατατάξεις θα είναι ευνοϊκές. Προσέξτε να μη χαθείτε μέσα στα επουσιώδη και να μη σας κυριέψει η υπερβολή. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν θέλετε να πετύχετε αναβάθμιση δε θα το πετύχετε μόνοι σας και σε απομόνωση. Θα χρειαστείτε φιλικές διασυνδέσεις που θα περιέχουν ατμόσφαιρα αλληλοϋποστήριξης.

ΖΥΓΟΣ: Ένας προγραμματισμός των κινήσεών σας θα σας βοηθούσε αρκετά στα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Η οργάνωση είναι απαραίτητη για να αποφύγετε κακοτοπιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απαρνείστε την παιδικότητα και τα ανέμελα στοιχεία που έχετε μέσα σας. Η συνεργασία τους με την ωριμότητα που έχετε θα κάνει θαύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχει σημασία να εξετάσετε προσεκτικά τα σημεία που μπορούν να σας επηρεάζουν οι άλλοι και το αντίθετο, για να κάνετε σωστές επενδύσεις, χρόνου, εργασίας και χρημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνήστε σωστά με τους γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα καθορίσετε τις στρατηγικές που δημιουργούν καλύτερες σχέσεις. Η μοίρα θα σας δείξει κάποιο νέο δρόμο να ακολουθήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να μην μπλέξετε τα αστεία με τα σοβαρά χωρίς να χάσετε το χιούμορ σας. Δείτε τις λεπτομέρειες και κατασταλάξτε σε κάποιες συμφωνίες που αφορούν αισιόδοξες προοπτικές.

ΙΧΘΥΣ: Θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα που κάποια θα είναι λογικά και μερικά άλλα τελείως παράλογα που σε αυτά θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση στις επιλογές σας.