Social Icons

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Προχωρήσετε δημιουργικά και ανακαλύψτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Ο ρεαλισμός που πρέπει να υιοθετήσετε θα σας υποδείξει ότι χρειάζεται λίγη τόλμη παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας και αρχίστε να τους υλοποιείτε. Δημιουργήστε βάσεις για ένα πιο προσοδοφόρο οικονομικό μέλλον, φροντίζοντας να είστε καλά ενημερωμένοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κοινωνικότητά σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη τόσο για τον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και για τον προσωπικό. Άτομα κύρους δείχνουν έτοιμοι να σας στηρίξουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αυξηθεί κατά πολύ και η γοητεία σας, για να μπορείτε να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αρχίστε να κάνετε όνειρα και επωφεληθείτε τις ευκαιρίες για να τους δώσετε αληθινή μορφή.

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κλείσετε συμφωνίες. Αναμένονται αρκετές αλλαγές που δεν πιστεύατε ότι μπορούσαν να γίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εργαστείτε μεθοδικά γιατί μην ξεχνάτε πως πρέπει ταυτόχρονα να ζείτε και τη ζωή σας. Εάν οι κινήσεις σας συνεχίσουν να είναι σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος. Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τακτική που θα ακολουθήσετε δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους συνεργάτες σας. Να είστε πιο επιλεκτικοί στα άτομα που συναναστρέφεστε και κάνετε παρέα, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην παρασύρεστε από τις παρούσες συνθήκες. Για να μπορέσετε να βρείτε ελεύθερο χρόνο για εσάς μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε γνωριμίες και με τη βοήθειά τους θα βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα. Τις στιγμές που θα νιώσετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε πριν εξαντληθείτε τελείως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητα σας και δείξτε τις δυνατότητες σας και πόσα μπορείτε να καταφέρετε. Μετριάστε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, γιατί θα κουράσετε τους γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ: Μην καθυστερήσετε άλλο κάποιες αποφάσεις που θα έπρεπε να έχετε πάρει εδώ και καιρό. Παρακάμψτε εμπόδια που σας βάζουν κάποια συγκεκριμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου.