Social Icons

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Δεν είναι εποχή για ήρωες, γι’ αυτό μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Μη φορτωθείτε πάνω στη βιασύνη σας περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε κι απ’ όσα αντέχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να έχετε μέτρο. Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στις καινοτομίες ή στα ανοίγματα του  επαγγελματικού χώρου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφεθείτε μέχρι να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι σας συμφέρει. Κάντε ότι χρειάζεται για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν χρόνια όπως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οπλιστείτε με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε οικογενειακές και επαγγελματικές διαφορές. Κάντε ριζικές αλλαγές, κυρίως στο χαρακτήρα σας και αποβάλετε ότι κακό και επίπονο υπάρχει γύρω.

ΛΕΩΝ: Θα σας δοθεί ευκαιρία για νέες αγορές και πολλοί από εσάς θα αναθερμάνετε παλιές ερωτικές σχέσεις, που όμως, πρέπει να είστε προσεκτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψετε όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε για να αυξήσετε τις πηγές εσόδων σας, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να μπορείτε να το απολαύσετε.

ΖΥΓΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργηθούν προβληματισμοί σε ότι αφορά τα σχέδια του εργασιακού χώρου και του συναισθηματικού σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η προσωπική σας ζωή αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή, μια που οι σχέσεις σας γίνονται πιο δυναμικές και πιο αποφασιστικές. Βάλτε τάξη στο χάος που έχει προκληθεί στη συναισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υποχρεωτικό χαρακτήρα θα έχουν οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που θα κάνετε, ενώ η προσοχή σας θα εστιαστεί στο στενό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε ότι καλύτερο μπορείτε, όμως, μην περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή για το πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε το χτες και σκεφτείτε το σήμερα. Απίστευτες ευκαιρίες θα σας δοθούν και πρέπει να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας ποικιλοτρόπως.

ΙΧΘΥΣ: Εδραιωθείτε καλύτερα στον εργασιακό σας χώρο, ενώ θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή, σε νέα άτομα που σας πλησιάζουν με σκοπό τη συνεργασία.