Social Icons

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά περισσότερο θα αλλάξετε τις συντροφιές σας και καινούρια άτομα θα μπουν στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας ακόμα και αν αυτό σας πιέζει και μην ξεχνάτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα χρειάζεται ενίσχυση, για να αποφύγετε τις καθημερινές ταλαιπωρίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναθεωρήστε τις ιδέες που είχατε για τη φροντίδα του εαυτού σας εσωτερικά και εξωτερικά και σταματήστε να παίζετε το γιατρό του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τον καινούριο τρόπο ζωής, είναι προτιμότερες από μεγάλες που γίνονται στερητικές.

ΛΕΩΝ: Για το καλό της σχέσης σας λειτουργήστε ενωτικά και μην το βάζετε κάτω με το παραμικρό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για να μη μπορεί ο σύντροφός σας να σας καταλογίσει ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε κάνοντας κινήσεις που θα χρειαστεί να απολογηθείτε για αυτές. Με τη λογική να επικρατεί βγάλτε συμπεράσματα για θέματα που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ: Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν. Πρέπει να σκεφτείτε καινούριους τρόπους για να προβάλετε τη δουλειά και τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε διενέξεις που σας έχουν κουράσει. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να βρείτε διεξόδους σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει. Δραστηριοποιηθείτε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έστω και με καθυστερήσεις θα έχετε λύσεις ικανοποιητικές και στα πιο δύσκολα. Οι προοπτικές για να πετύχετε περισσότερα θα είναι αρκετές και διαφορετικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που είστε λάτρης των παλιών και καλών συνταγών, θα προχωρήσετε σε ένα νέο εργασιακό κύκλο. Μην αφήσετε τον ανταγωνισμό να περάσει μπροστά, ενώ εσείς μένετε πίσω.

ΙΧΘΥΣ: Εξοπλιστείτε με μοντέρνα και αποδοτικά μέσα που θα σας διευκολύνουν στους στόχους σας. Απαιτείται μια γενική αναδιοργάνωση που θα επενδύετε ενέργεια, εργασία χρόνο και ίσως χρήματα.