Social Icons

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Κυριακή 25/8 έως 31/8/19


ΚΡΙΟΣ: Κοιτάξτε βαθύτερα για να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και να λύσετε προβλήματα. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες ή ανασφάλειες, που θα ανοίξουν παλιές πληγές και θα μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Αποφύγετε την αμυντική και επιθετική στάση σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα. Μην πιέσετε καταστάσεις που δεν μπορείτε έτσι κι αλλιώς να ανταπεξέλθετε και με κανένα τρόπο μη δανειστείτε χρήματα από άτομα που θα εκτεθείτε, καθώς δε θα μπορείτε για προσωπικούς λόγους να είστε συνεπείς στην επιστροφή τους. Ακόμα και οι αλλαγές που θα γίνουν χωρίς να τις έχετε προκαλέσει θα σας ικανοποιήσουν και θα σας αρέσουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε εάν θέλετε τα παράπονά σας στα οικεία σας πρόσωπα, αλλά θυμηθείτε πως ήρθε επιτέλους ο καιρός να σοβαρευτείτε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε, μια και η τύχη φαίνεται πως σήμερα θα είναι με το μέρος σας. Στις συναλλαγές σας δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, οπότε καταλήξτε σε αναθεωρήσεις σχέσεων, σε αλλαγές σχεδίων ή στις όποιες επενδύσεις σας. Αυξάνεται η τύχη σας και οι ευκαιρίες που θα δεχθείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα σας ανοίξουν καινούριες πόρτες. Ασχοληθείτε με άτομα που τραβούν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, αναπτύσσοντας παράλληλα και τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι έχετε ακόμα οικονομικές διαφορές με τρίτα πρόσωπα, θα προβείτε σε έντονους διαλόγους με σκληρά λόγια. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι λύση και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα. Οι τετριμμένες ιδέες σας κουράζουν, γι’ αυτό αντιμετωπίστε δυναμικά τα προσωπικά σας προβλήματα, κρύβοντας τις ευαισθησίες σας, που θα σας κάνουν θύμα κάποιων για να πατήσουν επάνω σας. Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες, θα σας υπενθυμίσουν πως έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Σταθεροποιήστε τους στόχους σας και δείξτε στους άλλους πως είστε υπεύθυνοι επαγγελματίες και ικανοί να φέρετε σε πέρας ότι αναλάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντείνετε τις προσωπικές σας προσπάθειες και ενδιαφερθείτε για τη βελτίωση και την επέκτασή τους.
Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας, επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα, προετοιμάστε τα σχέδιά σας, υπολογίζοντας πάντα κάτι παραπάνω από το προβλεπόμενο, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Είστε έτοιμοι να υπερνικήσετε εμπόδια και μικρές δοκιμασίες. Εάν δεν κάνετε κάτι για να αλλάξετε τον τρόπο που παίρνετε τα πράγματα η υγεία σας θα γίνει και πάλι εύθραυστη, επηρεάζοντας το νευρικό σας σύστημα. Διακόψτε οριστικά σχέσεις με άτομα που σας βασανίζουν πριν καταρρεύσετε.

ΛΕΩΝ: Θα οδηγηθείτε σε επανεξέταση των συναισθημάτων και των σχέσεών σας, κυρίως των ερωτικών. Μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, κάτω από αυτή την επιρροή και φροντίστε να μην προχωρήσετε σε μια συμβίωση, εφόσον η κρίση σας θα παραμένει θολωμένη. Υπολογίστε πιο σωστά τα έσοδά σας, γιατί προβλέπεται να συνεχίζονται τα μεγάλα έξοδα. Αφήστε στην άκρη αλλαγές που θα τα αυξήσουν ακόμα περισσότερο και μελετήστε πιο προσεκτικά ενδεχόμενες οικονομικές τοποθετήσεις. Μην πιστέψετε πως ότι λάμπει είναι χρυσός και μην πανικοβληθείτε. Στο κάτω- κάτω, δεν είναι τόσο χάλια τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, για να βρει και πάλι το ρυθμό του. Θα έχετε και περίεργες διαθέσεις και συναισθήματα, ενώ θα πρέπει τα μηνύματα που θα σας δώσει η διαίσθησή σας να τα αγνοήσετε. Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας δώσουν φιλικά πρόσωπα και δώστε και εσείς εάν σας ζητηθεί, ιδιαίτερα όταν κάποιοι από αυτούς σας στάθηκαν χρήσιμοι στο παρελθόν. Η τρυφερότητα και η αγάπη είναι ένας τρόπος για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους δείξετε ότι τους νοιάζεστε.

ΖΥΓΟΣ: Εναρμονιστείτε με το περιβάλλον σας και βρείτε τα κοινά σημεία που έχετε με τους άλλους, για να είναι η μεταξύ σας συνεργασία πρόσφορη και επικερδής. Στις προσωπικές σας σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα υπάρχουν διαταραχές, καθώς κάποιοι θα δυσπιστούν επίμονα με τις απόψεις σας. Ίσως, να μην πρέπει να αποκαλύψετε τα σχέδια και τις σκέψεις σας, αλλά να προετοιμαστείτε για μια περίοδο ανανέωσης. Προσέξτε τις σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ώστε οι αναπάντεχες τροποποιήσεις που θα γίνουν να σας είναι ευχάριστες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε εσείς κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε από τους άλλους. Έχετε το χάρισμα ακόμα και χωρίς να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, οι άλλοι ν σας βρίσκουν κάθε φορά που σας βλέπουν και πιο όμορφους. Προσαρμοστείτε το συντομότερο δυνατό με τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν στον οικονομικό σας τομέα, περικόβοντας κάποιες από τις δαπάνες σας. Μην αποσυρθείτε από το προσκήνιο και κάνετε το λάθος να παίξετε ένα βοηθητικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αυτό θα σας κουράσει. Εάν έχετε τη δυνατότητα, προτιμήστε να πάρετε έστω και μια προσωρινή άδεια λίγων ημερών, που θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε διάφορες ανασφάλειες που προέρχονται από άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος και με διαισθητικό τρόπο ανακαλύψτε πρόσωπα και καταστάσεις. Αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια που θα σας βλάψει τόσο στον εργασιακό σας τομέα, όσο και στον οικονομικό. Δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες, παρόλο που όσο θα περνούν οι μέρες θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Μη διστάζετε να εκφράσετε στο έτερόν σας ήμισυ τις απόψεις που έχετε για τον έρωτα, γιατί μάλλον θα εκπλαγείτε όταν δείτε ότι συμφωνούν με τις δικές του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα συναισθήματά σας αρχίζουν να παίρνουν φωτιά, όμως, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάψετε να κοιτάτε δεξιά και αριστερά ώστε οι αδέσμευτοι να ανακαλύψετε ένα νέο έρωτα και οι δεσμευμένοι να χαρείτε τη σχέση σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα χαράξετε μια σταθερή πορεία στην ερωτική σας ζωή. Δείξτε εμπιστοσύνη και αφοσίωση στο σύντροφό σας γιατί εκτός του ότι το έχει ανάγκη είναι και απαραίτητο για να είναι υγιής η σχέση σας. Εξάλλου, ξέρετε καλά πως όσο δυναμικοί και αν είστε ή θέλετε να δείχνετε, έχετε ανάγκη από ειλικρίνεια, αμοιβαίο σεβασμό και ζεστασιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μόλις νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και το ταίρι σας θα ανταποκριθεί πρόθυμα και με χαρά στο ερωτικό σας κάλεσμα. Τώρα εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε τη σχέση σας από το χέρι και θα την οδηγήσετε εκεί που θέλετε. Εάν χρειαστεί αποφύγετε να πάτε σε μέρη πολυσύχναστα, ώστε να αποδράσετε κάπου οι δύο σας, να χαλαρώσετε και να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον. Οι αδέσμευτοι με εξαίρεση το πρώτο δεκαήμερο που θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τα οικονομικά σας σχέδια και θέματα της καθημερινότητας, στη συνέχεια θα είστε ελεύθεροι να κατακτήσετε το άτομα που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε πίσω σας την απομόνωση που είχατε κλειστεί και τις αμέτρητες φορές που νιώσατε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Έχετε πάρει πλέον τα μαθήματά σας και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες περιπέτειες. Αναζητήστε μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον άτομα που μπορούν να καταλάβουν τις ανησυχίες σας και να τις συμμεριστούν. Πιστέψτε σε εσάς και τη γοητεία σας, εκφράστε τα συναισθήματά σας και κάντε τον έρωτα προσωπική σας υπόθεση. Οι μέρες που έρχονται θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε.