Social Icons

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας θετικά τη φαντασία σας. Η μέρα διαφαίνεται πιο βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες της τις εκφάνσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους. Μάθετε να προσεγγίζετε, να εργάζεστε και να συνυπάρχετε με τους συνεργάτες σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως υπάρξει κάποιο μικρό πρόβλημα που θα δυσχεράνει την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και δράσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνάψτε χρήσιμες συμμαχίες και ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο. Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας, θα αλλάξουν ριζικά.

ΛΕΩΝ: Εάν προχωρήσετε σε σύμπραξη συνεργασιών, θέστε τους όρους σας όσο πιο σύντομα γίνεται. Προετοιμάστε το έδαφος σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα που θέλετε να θίξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να προχωρήσετε κάποια βήματα μπροστά,  περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Είτε από δική σας απόφαση, είτε από τη φορά των πραγμάτων, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή.

ΖΥΓΟΣ: Σαφώς και θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, άλλα να ξέρετε ότι δε θα είναι χωρίς κόπο. Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ιδέες που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές, θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες. Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε, θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας. Πρέπει να πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δε θα έρθουν αν δεν προσπαθήσετε και οι ίδιοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας. Προβάλετε το επαγγελματικό σας προφίλ και βρείτε καινούριους δρόμους για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήστε τη σταθερότητά σας.

ΙΧΘΥΣ: Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς των άλλων και όλα θα πάνε καλά. Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την τιμιότητα και την εχεμύθειά τους.