Social Icons

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Σεπτέμβριος... 

 
Στις 1 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τολμήστε μικρές αλλαγές που δε θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα.

Στις 2 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τετράγωνο με το Δία στον Τοξότη, οδηγεί σε ακρότητες και αλόγιστες σπατάλες. Περιορίστε την κρίση καταναλωτισμού που θα σας πιάσει, ώστε να μην πλήξετε τον οικονομικό σας τομέα.

Στις 4 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες.

Στις 5 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, απαιτεί υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους. Η όψη είναι αρκετά καλή για να πάρετε αποφάσεις, αρκεί να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες.

Στις 6 ο Ερμής στην Παρθένο σε τετράγωνο με το Δία στον Τοξότη, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να αναπτύξετε σε συνεργάτες τα σχέδιά σας αφού θα ζητήσουν από εσάς δεσμεύσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε. Ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα.

Στις 7 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα. Στις 7 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, απαιτεί να προφυλαχθείτε από άτομα που θα σας δώσουν υποσχέσεις καθώς η υπερβολή θα σας ωθήσει σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις.

Στις 8 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τετράγωνο με το Δία στον Τοξότη, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

Στις 9 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, θα σας δώσει πληροφορίες χρήσιμες για τα μελλοντικά σας σχέδια, όμως, μείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας για να μη βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και επιτυχίες αν κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά. Μελετήστε προτάσεις που θα σας γίνουν και πράξτε αντίστοιχα.

Στις 10 ο Ήλιος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, κάνει τη λογική σας να μπερδεύεται και να μην μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα τι είναι σωστό για εσάς. Οι αποφάσεις που θα παίρνετε δε θα είναι αντικειμενικές, ενώ υποσχέσεις που θα σας δίνουν δε θα εκπληρωθούν.

Στις 12 ο Άρης στην Παρθένο σε τετράγωνο με το Δία στον Τοξότη, προκαλεί λάθη, διαφωνίες και εκνευρισμό. Μην καταπιαστείτε με τίποτα έξω από τα σχέδιά σας.

Στις 13 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα καλή για συνεργασίες ή για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες.

Στις 14 η Πανσέληνος στους Ιχθείς, ενισχύει τους προβληματισμούς που έχετε για το μέλλον σας και ωθώντας σας να συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Βρείτε τις ισορροπίες σας και μην αφήσετε την ευαισθησία να σας οδηγήσει σε ουτοπικά μονοπάτια.  Για να εκπληρώσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες  πρέπει να ξέρετε που βαδίζετε και τι είναι εφικτό να γίνει. Ο Άρης στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα θα μπορούν να σας εξαπατήσουν και να δημιουργηθούν σωρεία προβλημάτων. Ο Ερμής περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα. Η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, οπότε θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς).

Στις 18 ο Κρόνος περνάει σε ορθή πορεία Αιγόκερω και η λογική μπαίνει σε πρώτο πλάνο, οπότε θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχεδίων προκειμένου να μειωθούν ή ακόμα και να εξαλειφθούν λάθη. Να είστε συγκρατημένοι σε στιγμές που θα σας παρασύρει το συναίσθημα ειδικά αν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις προσωπικές ή επαγγελματικές.

Στις 19 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, σας φέρνει αντιμέτωπους με τις καθημερινές σας ανάγκες και επιβάλλετε να βάλετε μια τάξη στο χάος που επικρατεί στο μυαλό σας για να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα.

Στις 21 ο Δίας στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, θα σας απομακρύνει από τους στόχους σας  και θα μπερδεύει την κρίση σας. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας καθώς δε θα μπορείτε να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από τις ψευδείς υποσχέσεις.


Στις 22 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Ασυνεννοησία, αναταραχή και έντονο παρασκήνιο θα σας φέρουν στα όριά σας και ίσως σε ρήξη με ορισμένους συνεργάτες.

Στις 24 ο Ερμής στο Ζυγό σε εξάγωνο με το Δία στον Τοξότη, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα.

Στις 25 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς θα προκληθεί ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

Στις 26 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, επιδρά στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους κάνοντάς σας να φαίνεστε σκληροί, εγωιστές και χωρίς κατανόηση.

Στις 28 η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, φέρνει εξελίξεις, απρόοπτα αλλά και δοκιμασίες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν αλλαγές που θα ταράξουν τα νερά. Μη βιαστείτε να επαναστατήσετε ή να αντιδράσετε, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν είχατε κάνει μέχρι στιγμής σωστές επιλογές. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού ((Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).

Στις 28 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε εξάγωνο με το Δία στον Τοξότη, μειώνει δυσκολίες, αντιστάσεις και φέρνει τύχη και ευκολία στις υποθέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την όψη προς όφελός σας και δεχθείτε βοήθεια από φίλους και συνεργάτες.