Social Icons

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε τη ζωή σας, βάλτε νέους στόχους και αλλάξτε πολλά από αυτά που σας ενοχλούν. Τα ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, αλλά θα βρείτε και θα δώσετε λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν ευχάριστες ακόμα περισσότερες εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα. Απρόσμενα έσοδα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα πραγματοποιώντας πολλά από τα όνειρά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Συγκεντρωθείτε και με προσοχή εκθέστε τις θέσεις και τις απόψεις σας, ώστε να μη χάσετε πραγματικές συμπάθειες ή βοήθεια από κάποια άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να προκληθεί κάποιος ανταγωνισμός με τους άλλους, γι’ αυτό φανείτε ψύχραιμοι, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει, αφού θα υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές, ακόμα και στα πιο δύσκολα.

ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε άλλους και να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμός και μια σωστότερη οργάνωση των σχεδίων σας για να μην μπλοκάρονται από δική σας υπαιτιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες, προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε δυναμικά για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας, θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα είναι ακατάλληλη για να απαιτήσετε και να πιέσετε τους συνεργάτες σας να προωθήσουν τα σχέδιά σας ώστε να προσεγγίσετε τους στόχους σας, αφού δε θα μπορείτε να διαλέξετε το σωστό τρόπο να κινηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στις κοινωνικές σας σχέσεις ώστε αν προκύψουν μέσα από αυτές συνεργασίες οι άλλοι να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι πως θα επηρεαστεί το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας αρνητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν οι καταστάσεις που θα προκληθούν από εσάς, αν δε δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ανοχή, να σας δημιουργήσουν προβλήματα και στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ: Ενισχύστε τις προοπτικές της επαγγελματικής σας επιτυχίας, την πίστη και την αισιοδοξία στις δυνάμεις σας, ολοκληρώνοντας οικονομικές συμφωνίες που είχατε ξεχάσει.