Social Icons

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Οι ενισχύσεις που θα έχετε από τρίτα πρόσωπα θα φέρουν εξελίξεις στις συναλλαγές σας, αλλά αναπόφευκτα θα προβληματιστείτε για τα συναισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δε θα λείψουν οι καθυστερήσεις ή οι διαφωνίες από ζωτικούς τομείς της ζωής σας. Αποφύγετε να αρχίσετε κάτι σημαντικό καθώς απαιτείται προσοχή στις κινήσεις σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπους να αμυνθείτε στα δύσκολα εξωτερικά γεγονότα που συμβαίνουν, γιατί μόνο έτσι θα βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέοι στόχοι και νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, ενώ μέσα στο πρόγραμμα είναι να εντυπωσιαστείτε και σε ερωτικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Υπομονή στις καθυστερήσεις και προσοχή στις όποιες κινήσεις σας. Εργασία, υγεία, αντοχές, σχέσεις αλλά και οικονομικά θα είναι στο στόχαστρο και θα δημιουργήσουν ένα κομφούζιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ποικιλία που θα υπάρχει στις εναλλαγές στο κλίμα και στην έκβαση των υποθέσεών σας, επιβάλουν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πτοηθείτε από δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ: Τα πράγματα ναι μεν θα προχωρούν αλλά θα κάνουν την καθημερινότητά σας αρκετά επεισοδιακή, καθώς υποσχέσεις που είχατε πάρει από τρίτους θα αποδειχθούν ψεύτικες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, φροντίστε να βρείτε λύσεις έστω και αν θα είναι πρόχειρες. Η αναζωπύρωση ξεχασμένων υποθέσεων θα σας αναστατώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να προκύψει κάποιο γεγονός που θα σας στενοχωρήσει, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι σοβαρό στη ζωή σας αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί για να μην κάνετε λάθη στα προσωπικά ή στα οικονομικά σας που σας δυσκολεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε συμβόλαια, συζητήσεις και συνεργασίες που θα σας προτείνουν και μην υπογράψετε ή συμφωνήσετε αν δεν είστε βέβαιοι ότι κάνετε σωστή κίνηση.

ΙΧΘΥΣ: Μην ανησυχείτε εάν κρίνετε ότι πρέπει να αρνηθείτε μια πρόταση ή χρειαστεί να ματαιώσετε κάποιο από τα σχέδιά σας. Κάθε εμπόδιο για καλό και θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες.