Social Icons

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Μην ξεχάσετε ούτε στιγμή τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους συνεργάτες σας. Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία απ’ το να παραπονιέστε συνέχεια χωρίς νόημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι νόμος πως οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις έχουν και τα μειονεκτήματά τους. Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που μπορούν να σας την προσφέρουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε ξεκάθαρα τα κοινά σημεία που σας ενώνουν με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας μπλοκάρει σε ερωτικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εκλογίκευση των καταστάσεων που επικρατούν θα σας βοηθήσει να τις καταλάβετε. Αφήστε τους φίλους σας να σας παρασύρουν για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ: Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Πάντα υπάρχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να ξεφύγετε από τα προβλήματα, οπότε μην είστε απαισιόδοξοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για κάθε επαγγελματική κίνηση που θέλετε να κάνετε, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε καλά. Εκφράστε στα αγαπημένα πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας.

ΖΥΓΟΣ: Περνώντας με σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας, θα έχετε οικονομικά οφέλη. Αρχίστε να αφήνετε πίσω το παρελθόν και δεχτείτε τη νέα τάξη πραγμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με ουσιαστικές συζητήσεις. Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πραγματικότητα ότι και να κάνετε δεν αλλάζει, γι’ αυτό πρέπει να την παραδεχθείτε. Επωφεληθείτε οικονομικά από ένα ακίνητο και φροντίστε να έχετε ρυθμίσει οφειλές ή υποχρεώσεις κυρίως με το δημόσιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια κοινωνική πρόκλησης θα σας βοηθήσει να δείτε τις καινούριες προδιαγραφές που δημιουργούνται. Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας για να αλλάξετε διακόσμηση. Για να μπορέσετε να χαλαρώσετε πρέπει να βάλετε μια τάξης τις σκέψεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε αν δε σταματήσετε να εξαντλείται τα περιθώρια.