Social Icons

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Δεν είναι κακή ιδέα να κάνετε κάποιες εξετάσεις προκειμένου να καθησυχάσετε τον εαυτό σας και θα ανακαλύψετε ότι περισσότερο πρόκειται για φοβίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προκειμένου να ηρεμήσετε είναι να μην αφήσετε καμιά ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση να σας ξεφύγει και να πάει χαμένη.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε όποια εργασιακή εκκρεμότητα έχετε και τολμήστε μετακινήσεις που απαιτούνται, μια που ξέρετε ότι θα σας βοηθήσουν στο προσεχές μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες, θα συμβάλουν για να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτά που έχετε κατά νου.

ΛΕΩΝ: Περιορίστε τα συναισθήματα και ενεργήστε με τη λογική. Προσέξτε ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις οι οποίες μπορούν  να σας οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας γιατί δεν υπάρχει μέση λύση. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους στον εργασιακό σας τομέα, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση. Έχετε τη δυνατότητα να απλοποιήσετε τις καταστάσεις πριν αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί προς τους άλλους όσο δίκαια και αν θα είναι τα αιτήματά σας. Η ψυχική σας ηρεμία πρέπει να αποκατασταθεί πριν αρχίσει να σας δημιουργεί προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί πριν χρειαστεί να κάνετε μερικές σκληρές διαπιστώσεις για εσάς. Απ’ το να κρατάτε το θυμό μέσα σας, μιλήστε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που έχετε και παραδεχθείτε τα λάθη σας. Επιβάλετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Μοιράστε αρμοδιότητες, αντί να φορτώνεστε ευθύνες που αναλογούν σε άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Να είστε απλά προσεκτικοί και να μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και όλα. Αποφορτιστείτε από την ένταση που έχετε με μια μικρή εκδρομή που θα σας χαλαρώσει.