Social Icons

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Οι προσωπικές σας συναισθηματικές ανασφάλειες δε σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Όσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή.

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας δώσει ανακούφιση. Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που ποτέ δε σας έχουν στηρίξει. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας. Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας. Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες.

ΖΥΓΟΣ: Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξηγήστε στο σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική. Οι αλλαγές που θα περιέχει η μέρα, θα σας οδηγήσουν σε σκέψεις γύρω από την υγεία σας και πιθανόν να σας φέρει κάποιες ανησυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε δε θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα και σας φανερώνει το παρασκήνιο που υπάρχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι οικονομικές διακυμάνσεις θα συνεχίζονται αλλά μην ξεχνάτε πως τα καλύτερα μπορεί να εμφανίζονται αργά, αλλά μένουν σταθερά στον ορίζοντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας.

ΙΧΘΥΣ: Ότι έπρεπε να φύγει από δίπλα σας έφυγε ή το διώξατε εσείς και πολύ καλά κάνατε, γιατί όποια σχέση σας έχει μέλλον ακόμα και αν έχει υποστεί ζημιά μπορεί να αναγεννηθεί.