Social Icons

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018


ΚΡΙΟΣ: Προσαρμοστείτε στο νέο κλίμα που επικρατεί και ξεπεράστε τις ασύμφορες και βλαπτικές προσκολλήσεις σας σε πράγματα και συνήθειες, φροντίζοντας παράλληλα την υγεία και την εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για οικονομική ή επαγγελματική ανάκαμψη, χωρίς να είστε αφηρημένοι όταν διαπραγματεύεστε κάτι σημαντικό για το μέλλον σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μείνετε εγκρατείς, διαλλακτικοί και αρκεστείτε σε αυτό που μπορείτε να έχετε, καθώς υπάρχει ακόμα στενότητα στα οικονομικά σας και ίσως δεν έχετε ακόμα τα περιθώρια που χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ θα μπορέσετε να το πετύχετε, αρκεί να πιστέψετε και οι δύο στον εαυτό σας και να μη χάνετε τις ελπίδες σας στο μέλλον, επειδή το παρόν είναι δύσκολο.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε κάθε ρίσκο τώρα που είναι δύσκολη περίοδος για ανοίγματα και φτιάξτε ένα σταθερό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνονται κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, αλλά ακόμα δεν έχουν διαμορφωθεί πλήρως και πιθανόν να επηρεαστείτε ποικιλοτρόπως από οικονομικά και ψυχολογικά γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια καινούρια αρχή με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αντιμετωπίζοντας λογικά και ψύχραιμα τις καταστάσεις, προτιμώντας τη δράση από τις πολλές σκέψεις, για να μη χάνετε πολύτιμο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αναλάβετε καινούριες ευθύνες αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε μακροπρόθεσμα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να διαφωνήσετε με δικούς σας ανθρώπους ή τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερωτικά θα ζήσετε με ένταση, αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε μια γνωριμία ή να αποφύγετε μια ρήξη. Φανείτε συνεργάσιμοι σε λογικές προτάσεις και μη ριψοκινδυνεύσετε για ιδέες άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε προνοητικότητα για τα οικονομικά σας, καθώς η διάλυση μιας συνεργασίας, επαγγελματικής ή συναισθηματικής, είναι πιθανό να μην αποφευχθεί, αλλά θα είναι για καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να είναι μια μεταβατική περίοδος που σας διευκολύνει στην διευθέτηση των υποθέσεών σας, ωστόσο θα επηρεαστείτε αρκετά από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες και προσπαθήστε να είστε εγκρατείς, χωρίς να σας πιάνει πανικός, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο.