Social Icons

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018


ΚΡΙΟΣ: Ανοίγει για εσάς ένας καινούριος κύκλος που θα απαιτεί από εσάς να βρείτε καινούριους τρόπους να υποστηρίξετε τις αξίες σας, αλλά και τις ιδέες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε για να αντέξετε τους έντονους ρυθμούς, αναθεωρήστε στόχους και εξετάστε τις δυνάμεις που σας κινητοποιούν για να προχωρήσετε δυναμικά στη ζωή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αδέσμευτοι μη σπαταλήσετε τη μέρα με επιπόλαιες σχέσεις, καθώς μέσα στο πλήθος υπάρχει για εσάς ένας σύντροφος, που τον χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και μην επιστρέψετε σε σχέσεις που δε σας ικανοποιούν, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε τη μοναξιά, γιατί πολύ σύντομα θα ξαναζητήσετε την ελευθερία σας.

ΛΕΩΝ: Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε. Διορθώστε το συντομότερο δυνατό, τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, με λογικές διαδικασίες. Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα παράπονα που έχετε.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε συντροφιά με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, ενώ το τέλος του μήνα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξετάστε κάθε πληροφορία που θα πάρετε και προβείτε στις απαραίτητες επαφές με τους συνεργάτες σας, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταλαγιάζουν οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και θα προσεγγίσετε με άνεση το σύντροφό σας, ενώ ο ρομαντισμός σας θα αγγίζει τα υπέρτατα σημεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται προσοχή σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και ειδικά αυτά που θα είναι καινούρια και δεν έχετε μελετήσει καλά τις προοπτικές τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια εύθικτοι. Φροντίστε να μην σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή και μετά προγραμματίστε κάποιο ερωτικό ραντεβού.

ΙΧΘΥΣ: Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η καινούρια επαγγελματική σας καριέρα. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωή σας.