Social Icons

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018


ΚΡΙΟΣ: Λύστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ταξινομώντας τα πράγματα με τέτοιο τρόπο, που να μη χρειάζεται να ανατρέχετε στο παρελθόν, για να πάρετε τις πληροφορίες που σας είναι απαραίτητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να πείσετε τους άλλους για την ικανότητα και την εξυπνάδα σας με επιχειρήματα, για να δημιουργήσετε μια σταθερή συμμαχία για εσάς, που θα σας βοηθήσει στην εξέλιξή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη χάνετε χρόνο αν έχετε αποφασίσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, αλλά αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες για να βρεθείτε με ανθρώπους που θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεται για να μετρήσει όλα τα πλην και τα συν για τα οικογενειακά σας θέματα που σας απασχολούν, καθώς η αντιμετώπισή τους με επιπολαιότητα θα σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις, αλλά το καλό είναι πως με τη συνεχή απασχόληση σας, ξεφεύγετε να γυρίζετε στο παρελθόν που σας θλίβει και δε σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν μιλήσετε σκεφτείτε τι θα πείτε και τα αποτελέσματα των λόγων σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση, εξαιτίας της βιασύνης και της επιπολαιότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα που δεν υπάρχει τόση πίεση μην αναβάλετε όλο τα θέματα που έχετε να λύσετε κι ας μην έχουν προσωπικό ενδιαφέρον . Θα μάθετε πράγματα που σας είναι απαραίτητα εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τις αποφάσεις σας και αφήστε τη λογική να καθοδηγήσει τις πράξεις σας, αφού οι εντυπώσεις που έχετε για τους συνεργάτες δεν σας επιτρέπουν να τους εμπιστευθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίστε πια άτομα πρέπει να βγουν από τη ζωή σας και κοιτάξτε μπροστά, προγραμματίζοντας τις εργασίες σας χωρίς αγωνία και άγχος, αλλά με ενθουσιασμό αφού πετυχαίνετε αυτά που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί συχνά να παραβιάζετε τα όρια που βάζετε στον εαυτό σας και να φτάνετε γρηγορότερα στους στόχους, όμως, τώρα εφαρμόστε στρατηγική ισορροπίας για να έχετε υποστήριξη και από άλλα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν καταφέρετε να μάθετε να συμβιβάζεστε, θα βγείτε κερδισμένοι, γιατί οι άλλοι βλέποντας τη συμπεριφορά και τη μετριοπάθεια σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Επειδή δεν μπορείτε να βρίσκεστε υπό συνεχή καταπίεση, βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι κι αλλιώς ξέρετε πως ακόμα έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας.