Social Icons

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018


ΚΡΙΟΣ: Βελτιώστε τον τρόπο που κερδίζετε τους άλλους και ξεκαθαρίστε την ποιότητα των σχέσεων σας. Αφαιρέστε ότι σας καταπιέζει ψυχικά και φρενάρει τη δημιουργικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα αόρατο χέρι θα φροντίσει να πραγματοποιήσει αρκετές ανάγκες και επιθυμίες σας. Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας απέναντι στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εστιάστε την προσοχή σας σε καινούρια σχέδια και αποκολληθείτε από τα σφάλματα του παρελθόντος, για να μη γυρίζουν οι σκέψεις σας στα τελευταία χρόνια που σας απογοήτευσαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε μετρημένη και σοβαρή στάση, απέναντι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει φίλος σας. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι και μη λογοδοτείτε στους πάντες για κάθε σας κίνηση.

ΛΕΩΝ: Μην ψάχνετε υλιστικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχθείτε στην εσωτερική σας δύναμη. Τολμήστε καινούρια ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τους κατάλληλους χειρισμούς, όλα μπορούν να πάρουν το δρόμο που θέλετε. Προσεγγίστε με αργά και σταθερά βήματα μια καινούρια ερωτική εμπειρία.

ΖΥΓΟΣ: Συντονίστε καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν στις σχέσεις σας, γιατί ακόμα και αν η καθεμία από αυτές διαφέρει, εσείς θα βρείτε το κατάλληλο μοντέλο επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές που θα νιώσετε καταβεβλημένοι και θα ωθηθείτε σε υπερβολές, η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι όμορφες στιγμές που θα περνάτε συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά, θα ανεβάζουν την ψυχολογία σας και δε θα επιτρέπουν να πέσετε σε μελαγχολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατηθείτε μακριά από άτομα  που είναι ικανά να σας ψυχοπλακώσουν και φροντίστε για τη διασκέδασή σας, με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από εσάς εξαρτάται που θα αποταμιεύσετε και που θα είστε σπάταλοι, καθώς οι οικονομικές σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται.

ΙΧΘΥΣ: Η επαγγελματική σας καταξίωση θα είναι εμφανής και οι συνεργάτες θα σας βοηθούν πολύ. Ακόμα και αν εσείς το αναβάλετε, οι καταστάσεις θα απαιτούν μια ριζική αλλαγή.