Social Icons

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018


ΚΡΙΟΣ: Θα είστε κοινωνικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, αλλά στις πιο κλειστές σας σχέση αρκετά δύσκολοι και απρόσωποι. Μην υπεραναλύσετε τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σχέσεις σας θα είναι άκρως ικανοποιητικές, γι’ αυτό δε θα πρέπει να μπερδευτείτε και να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια μικρή αναταραχή που θα προκληθεί, αφήστε την να περάσει χωρίς να αντιδράσετε σπασμωδικά και βιαστικά, για να μην μπλοκάρετε τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ενέργεια και η αγάπη που έχετε για τη ζωή θα είναι διάχυτη, κάνοντας τους πάντες να θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό σας, αφού μαζί σας δε θα νιώθουν ανία.

ΛΕΩΝ: Η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα να νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλει από κάθε δύσκολη κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο και να επεκταθείτε κοινωνικά, για να έρθει πιο γρήγορα η καταξίωση στο χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δοθείτε στην απόλυτη και χωρίς όρους αγάπη. Θα αγαπήσετε σε βάθος και θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα πάντα στο βωμό του έρωτα, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι παράλληλες δραστηριότητες που θα έχετε θα σας μοιράσουν ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας και έτσι δε θα αφήσετε κανέναν παραπονεμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές, για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και δεδομένα επιφανειακά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς αυτός ο μήνας προσφέρεται για νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στον προσωπικό.

ΙΧΘΥΣ: Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε, θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.