Social Icons

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018


ΚΡΙΟΣ: Οι απόψεις σας θα σχολιαστούν αρνητικά, γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί σε καινούριες γνωριμίες. Διαχωρίστε τη σχέση σας και ενταχθείτε σε καταστάσεις που σας ταιριάζουν οι άνθρωποι.

ΤΑΥΡΟΣ: Στοχεύστε στο καλύτερο δυνατόν και με συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτά που θέλετε. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιείστε για να ικανοποιήσετε τους άλλους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας. Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν, φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του. Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλλουν, αντιμετωπίστε τις με χιούμορ.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τον επαγγελματικό σας χώρο και τους συνεργάτες σας. Μη χαλάτε την ψυχολογία και την καρδιά σας, ακούγοντας τον έναν και τον άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην απελπίζεστε στις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας με το σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις.

ΖΥΓΟΣ: Όπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό, προτιμήστε να αποχωρήσετε αντί να πάρετε ενεργό μέρος. Εάν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξοπλιστείτε με μέσα και επιχειρήματα και μην υποχωρείτε από φόβο και μόνο. Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, τόσο για το δικό σας καλό, όσο και για των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη φοβηθείτε τα απρόοπτα που θα υπάρξουν, γιατί και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα δε θα είναι απαραίτητα δυσάρεστη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους και τους σκοπούς σας και καθώς έχετε αρκετά αναπτυγμένη αντίληψη, θα καταλάβετε πολύ γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας και να αντιδράσετε άμεσα.

ΙΧΘΥΣ: Μην είστε πεισματικά αμετακίνητοι σε όλα, γιατί θα εξοργίσετε άτομα που δε θέλετε και δε θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από καταστάσεις που εσείς οι ίδιοι θα έχετε δημιουργήσει.