Social Icons

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018


ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά και προσωπικά σας ζητήματα θα είναι ραγδαίες, γι’ αυτό μην αφήσετε τη νευρικότητά σας να σας παρασύρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμα και αν περάσετε ανατροπές ή εμπόδια να σας βγουν σε καλό για τα μελλοντικά σας σχέδια, γι’ αυτό μην προτρέχετε να καταδικάσετε τα γεγονότα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως για λίγο να πελαγώσετε μπροστά σε κάποιες επιλογές που θα κληθείτε να διορθώσετε, αλλά η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχουν και απαιτητικά συγγενικά πρόσωπα και είναι πιθανόν να αυξηθεί το άγχος σας.

ΛΕΩΝ: Ορατές είναι οι προοπτικές κέρδους, ακόμα και αν σας παιδέψουν κάποιες από τις συνεργασίες σας, γι’ αυτό μην χάσετε την ψυχραιμία σας και μαζί με αυτήν και τις ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας δε θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα, οπότε μην τα βάλετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή το σύντροφό σας που δε φταίνε σε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε δυνατότητες στην εργασία και στα προσωπικά σας, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ανταποκριθείτε σε προκλήσεις που έχουν σκοπό να σας αποδυναμώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες προσπάθειές σας θα αποδώσουν λίγο αργότερα από το αναμενόμενο καθώς επικρατεί αρκετή ρευστότητα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δε θα σας δυσαρεστήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε καινούριες βάσεις κέρδους κυνηγώντας την ουσία, έστω και αν κάποια πράγματα ή πρόσωπα σας εκνευρίζουν και σας αποσυντονίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ένστικτο αυτοσυντήρησης και το μυαλό σας θα δουλέψουν ικανοποιητικά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων αποφεύγοντας τα λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν υπάρχουν τα κακώς κείμενα που θίγουν τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις, σκεφτείτε πως ίσως έτσι πρέπει να γίνει για να ξέρετε που βαδίζετε.

ΙΧΘΥΣ: Οι εντάσεις που θα υπάρχουν στις συνεργασίες αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σας, θα είναι ενοχλητικές, γι’ αυτό μη θεωρήσετε τίποτα και κανέναν δεδομένο, ακόμα και αν θα υπάρχει κέρδος.