Social Icons

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αρκετό κομμάτι της μέρας θα σας είναι κουραστικό, αλλά δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, μια που οι υπόλοιπες ημέρες θα προσφέρονται για δράση σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές, γι’ αυτό μην πτοηθείτε από μικρές δυσκολίες, αλλά υιοθετήστε πνεύμα συνεργασίας στον επαγγελματικό σας χώρο.


ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Να είστε πιο ευέλικτοι στις οικονομικές και συναισθηματικές συναλλαγές σας και να αφήνετε χώρο και στους άλλους να αναπτυχθούν, για να βγείτε και εσείς κερδισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές και υποδείξεις των άλλων, για να διευκολυνθείτε περισσότερο απ’ ότι πιστεύετε και ίσως να μπορέσετε να αποφύγετε λάθη στον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, ώστε να έχετε αξιόλογο κέρδος και πρόοδο και να πάψετε να είστε τόσο ανήσυχοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα σας και επιδιώξτε ανοδικά βήματα παίρνοντας κοντά σας και τους άλλους, όμως, χωρίς να το παίζετε αρχηγοί που θα περιπλέξει τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναλώνεστε σε θέματα που δεν οδηγούν πουθενά, επειδή η σιγουριά που νιώθετε και η συμπαράσταση των άλλων θα είναι αυξημένη, γιατί θα χάσετε τον έλεγχο στον οικονομικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με πρακτικό μυαλό, θα καταφέρετε να έχετε απολαβές και να αποβάλετε την αστάθεια που συνοδεύει τα σχέδιά σας, αλλά και τις υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώστε λάθη ή παραλείψεις που έχετε κάνει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, για να ανοίξετε καινούριους δρόμους και να δικαιωθούν οι προσπάθειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και καλυτερεύστε σχέσεις με άτομα που θεωρείτε ενδιαφέροντα και θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιείκεια και στη σοβαρότητα, αλλά θα βοηθηθείτε αν επιμείνετε μόνο στο πρώτο, για να μη φανείτε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και απαισιόδοξοι.

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε να αποφύγετε κακοτοπιές, παρεξηγήσεις και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία, είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με λογικές και συμβιβαστικές μεθόδους.