Social Icons

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Σάββατο 14 Απριλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε στάση και γίνετε πιο γλυκοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια σημαντική σχέση που κινδυνεύει εξαιτίας σας θα σωθεί αν δείξετε αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη φοβάστε να δείξετε τις ευαισθησίες σας σε οικεία πρόσωπα και φίλους. Εάν ενδώσετε σε δυσάρεστες σκέψεις θα ρίξετε την ψυχολογία σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προστατευτείτε από κακόβουλα άτομα και αυξήστε την επιθυμία σας για αυτογνωσία. Μείνετε μακριά από ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο σας έχει σε απόσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εξωστρέφεια θα σας γεμίσει ενέργεια και θα γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Δώστε βαρύτητα στην επικοινωνία και το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να το εκμεταλλευτείτε. Επιδιώξτε να κάνετε αλλαγές από το να κάνετε υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει και να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Μη μπείτε σε διλήμματα αξιολογώντας τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δε χρειάζεται να προκαλέσετε ριζικές αλλαγές στη συμπεριφορά ή την εμφάνισή σας. Ακόμα και αν κάποιοι θεωρήσουν τις ιδέες σας ξεπερασμένες, παλέψτε για αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να φοβάστε για να βγείτε κερδισμένοι. Απόλυτη ηρεμία και αρμονία θα επικρατεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κοντινά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα άτομο που σας έχει ταλαιπωρήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η απογοήτευση που θα νιώσετε για κάποια πρόσωπα θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Επιμείνετε στις προσπάθειές σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν χωρίς να περιμένετε βοήθεια. Μην είστε εριστικοί απέναντι σε άτομα που λειτουργούν διαφορετικά.

ΙΧΘΥΣ: Περάστε τη μέρα αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ένα οικονομικό θέμα δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σας.