Social Icons

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας ακόμα και αν αυτό σας πιέζει και μην ξεχνάτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα χρειάζεται ενίσχυση, για να αποφύγετε τις καθημερινές ταλαιπωρίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναθεωρήστε τις ιδέες που είχατε για τη φροντίδα του εαυτού σας εσωτερικά και εξωτερικά και σταματήστε να παίζετε το γιατρό του εαυτού σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τον καινούριο τρόπο ζωής, είναι προτιμότερες από μεγάλες που γίνονται στερητικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήστε τη σταθερότητά σας. Αποφύγετε τις συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ: Αφού η διάθεσή σας να κάνετε μόνο ότι σας ευχαριστεί δε σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε, είναι καλύτερα να κάνετε διακοπές παρά λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει για να ανακουφιστείτε και για να μη διαπιστώσετε ότι για μια ακόμα φορά δεν προσέξατε τις λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ: Προβάλετε το επαγγελματικό σας προφίλ και βρείτε καινούριους δρόμους για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα χρήματα δε θα σας λείψουν, εάν κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν οι επιλογές σας είναι σωστές και αφορούν μακροχρόνια σταθερή εξέλιξη και όχι κάτι παροδικό, με λίγη καλή τύχη  θα αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και δεν τα έχετε αξιολογήσει. Ίσως χρειαστεί να συνθηκολογήσετε, προκειμένου να αποφύγετε εμπόδια και δυσκολίες στα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις μην κάνετε ανοίγματα, γιατί θα απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Φερθείτε υπομονετικά και μη βιαστείτε να κουραστείτε γιατί έχετε και συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η γοητεία που θα εκπέμπετε βοηθάει να φλερτάρετε με τους πάντες και να νιώσετε δυνατές συγκινήσεις, ακριβώς όπως αυτές που είχατε κατά νου.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να ανοιχτείτε περισσότερο, ώστε να μην πρέπει οι άλλοι να παίζουν τους μάντεις για να καταλάβουν τι ζητάτε. Αρκετά κοντά σας θα έρθουν και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.