Social Icons

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Κυριακή 26/11 έως 2/12/17

ΚΡΙΟΣ: Την 1η η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη και οι έντονοι προβληματισμοί που είχατε πάνω στο συναισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσουν σιγά- σιγά να ξεδιαλύνονται και έτσι κι αλλιώς θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσετε απαρχαιωμένες ιδέες που σας αφαιρούσαν την πολυτέλεια να ζείτε και να απολαμβάνετε τις χαρές του έρωτα. Θα σας δοθεί ευκαιρία για νέες αγορές και πολλοί από εσάς θα αναθερμάνετε παλιές ερωτικές σχέσεις, που όμως, πρέπει να είστε προσεκτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε ότι χρειάζεται για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν χρόνια. Σκεφτείτε λογικά και διαλευκάνετε όλες τις αντιθέσεις σας πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις και αν είστε ελεύθεροι μην ξαναγυρίσετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες, μόνο και μόνο γιατί φοβάστε τη μοναξιά. Κάντε μια αναδρομή στις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα και αν δείτε ότι τα πράγματα δε σας πηγαίνουν καλά, μην ξεσπάσετε στα άτομα της οικογένειάς σας, γιατί και εκεί το κλίμα θα είναι έντονο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε ένα καλό κλίμα και δώστε στον εαυτό σας αυτό που ζητά, ότι κι αν είναι, για να αποκλείσετε το ενδεχόμενο να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες που θα επηρεάσουν το αμυντικό σας σύστημα. Μην πιέζεστε και φορτώνεστε όλο και περισσότερες ευθύνες, χωρίς πρώτα να έχετε τακτοποιήσει τις ήδη εκκρεμότητες σας, γιατί αυτή η τακτική σας κουράζει όχι μόνο πνευματικά, αλλά και σωματικά. Με έντονη κοινωνική ζωή θα αποκομίσετε καινούριες γνωριμίες, αλλά πριν επενδύσετε σε έναν σύντροφο, φροντίστε να ελέγξετε αν σας ταιριάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε κάποια εισοδήματα, κάντε συμφωνίες αφού πρώτα μελετήσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επειδή όμως ακόμα θα υπάρχουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα, προσέξτε να μη χάσετε από επιπολαιότητα κάποια πηγή εσόδων που σας δίνει την άνεση που θέλετε. Μελετήστε καλά τους προϋπολογισμούς που έχετε κάνει και μη ζητάτε αλλαγές, αν δεν ξέρετε το τελικό κόστος τους. Μετριάστε τη ροπή σας για πολυτέλεια, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε κι άλλο από το χρόνο σας να πάει χαμένος και κυρίως μην τον σπαταλήσετε κοιτώντας μόνο το πώς θα εξυπηρετείτε τους άλλους. Πρέπει να θυμάστε πριν κινηθείτε πως αυτό που προέχει είναι ο εαυτός σας, γιατί η καλή σας τύχη δε ν μπορεί να τα κάνει όλα μόνη της. Χρειάζεται και τη δική σας βοήθεια για να είναι σύμμαχός σας. Χρησιμοποιήστε τη θετική σας ενέργεια και τη δύναμη που πηγάζει από την καρδιά σας, για να αλλάξετε αυτά που θέλετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ρομαντισμός θα κάνει συνεχείς εναλλαγές με το πάθος και αν θέλετε μόνο περιπέτειες απολαύστε τις στιγμές χωρίς να αρχίσετε να μιλάτε για κοινά σχέδια. Ως λάτρεις του περίεργου, του παράξενου και του ασυνήθιστου, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να καθίσετε ούτε ένα λεπτό ήσυχοι. Μάλλον θα σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε πειρασμούς, καθώς θα είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ρισκάρετε, προκειμένου να δώσετε χρώμα στην ερωτική σας ζωή. Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε φροντίστε να διώξετε από πάνω σας τα φαντάσματα του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ: Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας για να δώσετε ώθηση στο έτερόν σας ήμισυ να ανοίξει και εκείνος με τη σειρά του την καρδιά του. Βέβαια, οι εναλλαγές που θα έχετε στη διάθεσή σας, θα σας κάνουν τη μία να κρατάτε χαμηλούς τόνους και την άλλη να προσπαθείτε να αυτοεπιβεβαιωθείτε με όποιο τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα. Φύγετε από πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις που δε σας ταιριάζουν, σας ακινητοποιούν ή σας βλάπτουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας επηρεάζουν και θα σας υποχρεώνουν να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Είναι απόλυτα λογικό ότι θα νιώθετε πιεσμένοι και τα διλήμματα σας ολοένα και θα πληθαίνουν. Το καλύτερο στη δική σας περίπτωση θα είναι να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν για να πάρετε τα μηνύματα που θέλουν να σας δώσουν και στη συνέχεια να τα επεξεργαστείτε με το δικό σας τρόπο. Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα δημιουργήσετε σωστά στεγανά και σωστές συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Την 1η που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, μην είστε βιαστικοί να κρίνετε ή να απορρίψετε κάτι που ακόμα διαμορφώνεται. Να είστε προσαρμοστικοί και εργατικοί, αποφεύγοντας τα μπερδέματα, γιατί ο σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη κρίσης ή συμπεριφοράς που θα προκαλέσουν απώλειες οικονομικού χαρακτήρα. Αυξάνεται ο συναισθηματισμός σας και θα σας κάνει να νιώθετε διχασμένοι σε αυτά που νιώθετε και σε αυτά που νομίζετε ότι νιώθετε. Η απομόνωση αυτή τη φορά δε θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν κάποιες στιγμές είστε ενάντια σε περιστάσεις ή ανθρώπινες συμπεριφορές που τυγχάνει να σας προκαλούν, θα ανταμειφθείτε για ότι προσφέρατε μέσα στο περιβάλλον σας και έξω από αυτό και θα δικαιωθείτε για ότι πιστεύατε και για ότι ελπίζατε. Εξάλλου, το ψυχικό σθένος αλλά και το ένστικτό θα σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές. Ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν. Ενισχύετε η αντίληψη και η διορατικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν ωφελεί να πηγαίνετε στο αύριο με σύμμαχο το χτες και να βγάζετε στην επιφάνεια μονίμως την πληγωμένη σας καρδιά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να είστε προσεκτικοί σε κάποια άτομα που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας, καθώς ναι μεν το φλερτ που θα δεχθείτε είναι ωραίο και ανεβάζουν το κέφι σας, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αν θα αξίζει τον κόπο να το συνεχίσετε και να κινδυνέψετε να χαλάσετε τη σχέση σας ή να σταματήσετε εκεί.


ΙΧΘΥΣ: Οι γνωριμίες που θα κάνετε εκτός του ότι θα αναπτύξουν την κοινωνικότητά σας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε ξεκαθάρισμα στις προσωπικές σας σχέσεις, επιλέγοντας οι το άτομο που σας ταιριάζει απ’ όλες τις πλευρές. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να κινηθείτε προσεκτικά, να ελέγξετε τα νεύρα σας και να μην παρασυρθείτε σε πράξεις και λόγια που θα πληγώσουν το σύντροφό σας. Ο καταλληλότερος τρόπος για να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, είναι ο διάλογος.