Social Icons

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Δεκέμβριος...

Την 1η η Αφροδίτη αλλάζει θέση και περνάει στον εκρηκτικό Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερο τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας καθώς και ο Άρης στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, Θα βγάλει στην επιφάνεια επιθετικές συμπεριφορές και αντιδράσεις, ενώ δε θα λείπουν και οι προστριβές με τους γύρω σας.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 3 στους Διδύμους, τονίζοντας την επικοινωνία και τις συναναστροφές με τους γύρω σας και ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην πιστέψετε σε λόγια ή υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς θα είναι αβάσιμες και ουτοπικές. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια για να μη διακινδυνέψετε το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μην συμπεριφέρεστε απότομα, γιατί θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που αγαπάτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Μαζί με την Πανσέληνο και τον Ερμή και ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.

Στις  6 ο Ερμής
ανάδρομος στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Άρη στο Ζυγό, ευνοεί νέα ξεκινήματα και αγορές μηχανημάτων. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα είστε έντονα δημιουργικοί και έτοιμοι να αντιδράσετε σε ότι προκύψει μια που και ο Άρης από το Ζυγό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, απαιτεί να δείξετε πυγμή και αγωνιστικότητα απέναντι σε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Στις 9 ο Άρης περνάει στο Σκορπιό, φέρνοντας δυναμισμό, ενέργεια και αυξημένη γοητεία. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε πιο συγκρατημένοι με αποτέλεσμα κάποιες φορές να προκαλείτε ζήλιες και εντάσεις. Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγές για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Στις 10 ο Ερμής
ανάδρομος στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, αλλά λόγω της ανάδρομης πορείας τους τολμήστε μικρές αλλαγές που δε θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Ταυτόχρονα και η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

Στις 16 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό
σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, ευνοεί επαγγελματικές αλλαγές, συνεργασίες και επαφές. Η έμπνευσή σας θα χτυπήσει κόκκινο, βοηθώντας να υλοποιήσετε σχέδια ευκολότερα.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 18 στον Τοξότη, φέρνοντας αέρα ανανέωσης. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, καθορίστε τους στόχους σας και βελτιώστε τα σχέδιά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος μας, αλλά επιβάλλεται να τη βοηθήσετε κι εσείς για να πετύχετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 20 ο Κρόνος περνάει στον Αιγόκερω και η λογική μπαίνει σε πρώτο πλάνο, οπότε θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχεδίων προκειμένου να μειωθούν ή ακόμα και να εξαλειφθούν λάθη. Να είστε συγκρατημένοι σε στιγμές που θα σας παρασύρει το συναίσθημα ειδικά αν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις προσωπικές ή επαγγελματικές.

Στις 20 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού ενδέχεται να φέρει εκπλήξεις που δε θα σας ενθουσιάσουν και τόσο, αλλά δε θα σας στενοχωρήσουν κιόλας.

Στις 22 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Τοξότη, οπότε αρχίζετε σιγά- σιγά να βρίσκετε και πάλι τις ισορροπίες σας. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 25 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, αφήνοντας πίσω της την ανωριμότητα και την ανεμελιά. Πλέον θα αρχίσετε να λειτουργείτε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και θα θέλετε να ολοκληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Καθώς σε πρώτη μοίρα θα βάζετε την καριέρα σας και σε δεύτερη την προσωπική, θα πρέπει να φροντίσετε να κρατάτε τις ισορροπίες για να μην απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που χρειάζεστε.

Στις 28 ο Άρης στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη διορατικότητα και τη διαίσθηση βοηθώντας σας να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες.