Social Icons

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Κυριακή 19 έως 25/11/17

ΚΡΙΟΣ: Στις 22 με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, όμως, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε για το τι θα γίνει, να καταπιέζεστε  στα συναισθήματά σας και να σκέφτεστε αν κάποιοι θα μείνουν πιστοί δίπλα σας. Μέσα από την εξέλιξή τους, θα εξελιχθεί και ο δικός σας χαρακτήρας. Λόγια από τρίτους που θα ακούσετε θα σας πονέσουν, όμως, θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που τόσο καιρό αποφεύγατε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε την τάση να πληγώνετε το ταίρι σας συνειδητά ή ασυνείδητα, ενώ εσείς δε σηκώνεται μύγα στο σπαθί σας. Ανοίξτε διάλογο με το σύντροφό σας και μη συσσωρεύετε μέσα σας αρνητικά συναισθήματα, που κάποια στιγμή θα σας κάνουν να εκραγείτε βίαια. Αποφύγετε να απαντήσετε στις προκλήσεις του με πρόκληση. Αν πιστεύετε ότι η σχέση σας έχει περιθώρια βελτίωσης, φροντίστε να παίρνετε τις αποφάσεις σας με ξεκάθαρο μυαλό και τρίτα άτομα ή γεγονότα που σας προβληματίζουν από το παρελθόν θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταματήστε να παίζετε αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο σας τον εαυτό, γιατί άμα καταστρέψετε αυτό που έχετε με ανόητα καπρίτσια, να είστε σίγουροι πως κανένας δε θα συμμεριστεί την αβάσιμη άποψή σας. Ηρεμήστε και νοιαστείτε πραγματικά για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και δε θα χάσετε. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις παράλληλες σχέσεις, αφού αργά ή γρήγορα θα σας ανακαλύψουν και αυτό θα είναι επίπονο για εσάς. Μην πάρετε ανάλαφρα τα πράγματα, γιατί θα υπάρξουν πιέσεις, οδυνηροί χωρισμοί, ζηλοτυπίες και έντονα πάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διαίσθησή σας είναι καλή, γι’ αυτό μην την εγκλωβίζετε και αφήστε την να λειτουργήσει στις νέες γνωριμίες. Οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν αν δουν ότι προσπαθείτε για κάτι όμορφο με σωστές βάσεις και θα σας δώσουν σωστές λύσεις στα ερωτικά σας προβλήματα. Μπορείτε να πετύχετε αναγέννηση στα σχέδιά σας και στο χέρι σας είναι να μπορέσετε να τα πάτε καλά και να υποσκελίσετε κακοτοπιές που είναι συνέπεια της όλης γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας.

ΛΕΩΝ: Δώστε χρώμα στην καθημερινότητά σας και κάντε τις δοκιμές που χρειάζονται για να φτάσετε στο σημείο να κατανοείτε τους άλλους, δείχνοντας την απαιτούμενη προσοχή για να μην υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις σας. Μην αφήσετε να ξυπνήσουν αισθήματα εγωισμού και κτητικότητας στην ανάγκη σας να νιώσετε σιγουριά. Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλλετε για να εξελιχθείτε θα είναι άριστα και θα ανακάμψετε πολύ γρήγορα. Δείξτε συνέπεια στις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, ώστε να μην προσκρούσετε σε εμπόδια. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων σαν να είστε ήδη νικητές και θα ξεπεράσετε με ευκολία τις αντιξοότητες. Οι πιθανότητες επιτυχίας που θα έχετε θα είναι αρκετές, αρκεί να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος από τη ζωή σας και να δώσετε τη θέση στην αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ: Θα έλθουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας και θα μειώσει το άγχος που έχετε για τα θέματα του εργασιακού σας χώρου. Όμως, ακόμα έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε για να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας ταιριάζει. Επωφεληθείτε τις μέρες για να εισπράξετε αγάπη, στοργή και υλικά αγαθά, από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και από στενούς συνεργάτες, αλλά παράλληλα φροντίστε να έχετε χαμηλώσετε τους τόνους απέναντι στους άλλους. Φίλοι και γνωστοί θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αναδρομή που θα κάνετε συγκρίνοντας το χτες με το σήμερα, ίσως σας οδηγήσει να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί, όπως το τι θέλετε ή δε θέλετε στο συναισθηματικό σας τομέα και σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Έπειτα από αρκετό διάστημα μοναξιάς και απομόνωσης επανέρχεστε δυναμικοί και ζωηροί, προκαλώντας σεισμούς στο πέρασμά σας. Νιώστε σίγουροι για τα ερωτικά σας σχέδια για να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Στις μόνιμες αναζητήσεις είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως το μοναδικό σας πρόβλημα να είναι το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ώστε να γίνουν κατανοητά, αλλά μην ανησυχείτε αφού αν είναι κάτι που πραγματικά το θέλετε θα βρείτε τρόπο να το πετύχετε. Βέβαια, σε περίπτωση που ακόμα δε νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική σχέση και απλώς επιθυμείτε να περάσετε καλά, διαλέξτε ότι είναι πιο κοντά στα μέτρα σας για να μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσιες συναντήσεις. Κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα, φλερτάρετε και απολαύστε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί οι ανασφάλειες που σας κυριεύουν τον τελευταίο καιρό, να σας έχουν κάνει να μην έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, όμως πρέπει να σταματήσετε άμεσα να υποτιμάτε τον εαυτό σας, γιατί ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν και το μέλλον είναι μπροστά σας. Προσπαθήστε να μάθετε να εκφράζετε σωστά τα «θέλω» σας. Αφήστε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις για άλλες περιστάσεις. Κάντε τα ταξίδια σας και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες. Ακόμα και οι ανατροπές θα είναι για καλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν μέσα στα άμεσα σχέδιά σας δεν έχετε σκοπό να ηρεμήσετε για να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό, είναι προτιμότερο να αναθέσετε τα κύρια καθήκοντά σας στους έμπιστους συνεργάτες σας και εσείς να παίξετε έναν υποβοηθητικό ρόλο, μέχρι να ξαναέρθετε σε ισορροπία. Αν τώρα που η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της, ανακαλύψετε πως κάποιοι εναντιώνονται στα σχέδιά σας, θα γκρεμίσετε ότι φτιάξατε με κόπο και θα φέρετε στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα, τα οποία ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θα μείνουν αν δεν τα σκαλίσετε.


ΙΧΘΥΣ: Στις 22 με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε, ακόμα και τους ανταγωνιστές σας, για να τους ελέγχετε καλύτερα. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις τα σενάρια που θα παιχτούν γύρω σας θα είναι αρκετά. Αντί να πείτε δεν αντέχω, κάντε αισιόδοξες σκέψεις και πείτε στον εαυτό σας μπορώ. Με αυτόν τον τρόπο δε θα θέσετε σε κίνδυνο ούτε την καριέρα, ούτε την αισθηματική σας ζωή. Η συμπαράσταση, οι καλές ιδέες και η συντροφικότητα, είναι οι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.