Social Icons

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μη γίνετε ανταγωνιστικοί μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με όση υπομονή διαθέτετε αλλά μη ζείτε κάτω από περιορισμών που σας επιβάλλουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από το στρες που έχετε, δημιουργώντας καινούριες συνθήκες εργασίας. Εάν περνάτε δύσκολα στις σχέσεις σας, οφείλεται στην αναποφασιστικότητά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις, σκεφτείτε τα λάθη αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε. Μην πανικοβάλλεστε στις οικονομικές δυσκολίες, γιατί θα κάνετε λάθη που οι άλλοι δύσκολα θα σας τα συγχωρήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικογενειακά θέματα, δεν είναι τόσο δύσκολα όσο εσείς τα παρουσιάζετε. Βάλτε τάξη στον εαυτό σας δημιουργώντας στόχους που χρειάζονται πειθαρχία για να κατακτηθούν.

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές που θα αποφασίσετε να κάνετε πράξη είναι για να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να κάνετε λάθη και υπερβολές που θα σχολιαστούν αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή ημέρα προβλέπεται να είναι εντυπωσιακή και απρόβλεπτη. Προσέξτε την αφηρημάδα σας και προετοιμαστείτε να αποκτήσετε πολύτιμες εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ: Μη χαθείτε στον κόσμο των ονείρων, για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μπείτε στους ρυθμούς της πραγματικότητας και αναζητήστε τη σωστή σας θέση στη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάξτε τον τρόπο που κινείστε στην κοινωνική σας ζωή για να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Αρκετές φορές θα νιώσετε πολύ κουρασμένοι και ή ανίκανοι να αφομοιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνδυάστε διασκέδαση με δουλειά και ψάξτε τη μέθοδο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Τα επαγγελματικά σχέδια δε σας επιτρέπουν να έχετε πολύ ελεύθερο προσωπικό χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα ικανοποιούν τις προσωπικές σας ανάγκες. Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αλλάξετε πολλά από αυτά που είναι δεδομένα, επειδή σας προβληματίζει ο οικονομικός τομέας. Ίσως οι άλλοι δεν παραδεχτούν ότι έχετε ικανότητες για να μη χρειαστεί να σας ανταμείψουν.


ΙΧΘΥΣ: Μην πτοηθείτε ή αφήσετε στην άκρη τα σχέδιά σας και εγκαταλείψετε τη μάχη. Σημαντικές αποφάσεις θα κληθείτε για μια επαγγελματική συνεργασία για το μέλλον.