Social Icons

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Υποχρεούστε να εστιάσετε την προσοχή σας στα κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα. Μειώστε εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας για να μην προκληθούν νέες απώλειες άψυχες ή έμψυχες.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα απίστευτα αποθέματα δύναμης που έχετε, σας επιτρέπουν να ανταπεξέλθετε επάξια στις δυσκολίες. Θα καταφέρετε να νικήσετε επαγγελματικές αναμετρήσεις ή να ηγηθείτε κάπου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήσετε σε επενδυτικές κινήσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες. Δημιουργήστε πηγές εισοδήματος που θα δώσουν τη δυνατότητα μια μεγαλύτερης μελλοντικής παροχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να εξασφαλίσετε ευνοϊκούς όρους για το επαγγελματικό σας μέλλον. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας μια που τα εμπόδια και οι δυσκολίες δε θα λείψουν.

ΛΕΩΝ: Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε ως τώρα. Πάρτε νέες αποφάσεις που θα είναι βασισμένες στην εξωτερική πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενα εκμετάλλευσης. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που συναναστρέφεστε που βολεύονται με το ρομαντισμό σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας επειδή κάποιες φορές σας μιλούν σκληρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες μπορεί να δοκιμάσουν αρκετά τα νεύρα σας. Δεχθείτε το σήμερα με τα θετικά και τα αρνητικά του, κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που θα σας χρειαστούν στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σας δίνεται η δυνατότητα να αναγνωριστείτε και να φτάσετε στους στόχους σας. Μη βιαστείτε να κρίνετε άτομα με γρήγορες αποφάσεις χωρίς να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας. Η μέρα είναι καλή για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά θα είναι πολλές και οι υποχρεώσεις σας.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά τρόπους που θα προβάλουν τη δουλειά σας και να κάνετε μια γενική αναδιοργάνωση, επενδύοντας ταυτόχρονα ενέργεια, εργασία και χρόνο.