Social Icons

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να σκεφτείτε καινούριους τρόπους για να προβάλετε τη δουλειά και τα σχέδιά σας. Προχωρήσετε δημιουργικά και ανακαλύψτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξοπλιστείτε με μοντέρνα και αποδοτικά μέσα που θα σας διευκολύνουν στους στόχους σας. Απαιτείται μια γενική αναδιοργάνωση που θα επενδύετε ενέργεια, εργασία χρόνο και ίσως χρήματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε τις βάσεις για ένα πιο προσοδοφόρο οικονομικό μέλλον, φροντίζοντας να είστε καλά ενημερωμένοι. Εργαστείτε μεθοδικά γιατί μην ξεχνάτε πως πρέπει ταυτόχρονα να ζείτε και τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος και ρίχνουν την ψυχολογία σας. Αποφύγετε το άγχος, τα νεύρα και προτιμήστε ταξίδια και αλλαγές περιβάλλοντος που είναι ότι καλύτερο για να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ: Η τακτική που θα ακολουθήσετε δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους συνεργάτες σας. Τις στιγμές που θα νιώσετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε πριν εξαντληθείτε τελείως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην παρασύρεστε από τις παρούσες συνθήκες. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και με τη βοήθειά τους θα μπορέσετε να βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα.

ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσετε να βρείτε ελεύθερο χρόνο για εσάς μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας. Εάν οι κινήσεις σας συνεχίσουν να είναι σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Να είστε πιο επιλεκτικοί στα άτομα που συναναστρέφεστε και κάνετε παρέα, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητα που έχετε και δείξτε τις δυνατότητες που έχετε και πόσα μπορείτε να καταφέρετε. Φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, γιατί θα κουράσετε τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην καθυστερήσετε άλλο κάποιες αποφάσεις που θα έπρεπε να έχετε πάρει εδώ και καιρό. Οι καλές ημέρες δε θα λείψουν και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε για να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρακάμψτε εμπόδια που σας βάζουν κάποια συγκεκριμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου. Μετρήστε τις δυνάμεις σας βλέποντας και αναγνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει με κάθε τρόπο να εκφράσετε και να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η κοινωνικότητά σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη τόσο για τον επαγγελματικό τομέα, όσο και για τον προσωπικό.