Social Icons

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Τακτοποιήστε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες, για να έχετε και άμεσες λύσεις. Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε αισθηματικό σας πρόβλημα θα είναι καταλυτική.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την ανασφάλεια σας να σας κατατροπώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις. Εάν επιθυμείτε πραγματικά να αντέξετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί οι ραγδαίες εξελίξεις να σας κουράσουν, αλλά θα είναι για δικό σας καλό και μόνο. Με προσοχή και μεθοδικές κινήσεις, οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα προχωρήσουν θετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κατασταλάξετε σε αξίες που μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερες λύσεις. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ: Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ισχύ στον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι περιττό να ανησυχείτε για υποθέσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε με κανέναν τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν και προσωπικά και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μη φρενάρετε όσους σας δίνουν ευκαιρίες και σας ανοίγουν δρόμους για την εξέλιξη της καριέρας σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί σε έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε, για να μην έχετε αργότερα δυσκολίες. Προσαρμοστείτε στις εξελίξεις της εποχής και μην είστε τόσο επιφυλακτικοί στα αισθηματικά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν οι καταστάσεις δεν είναι ακριβώς όπως θα θέλατε, μην πιέζετε να έρθουν στα μέτρα σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, καθώς καινούριες ευθύνες στον εργασιακό τομέα είναι πιθανόν να σας κουράσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά και χαλάνε την ψυχολογία σας, βάλτε τους όρια πριν σας τσακίσουν τα νεύρα. Βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που θα σας αποδώσουν στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Ασχοληθείτε με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας που δείχνουν ότι έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να απελευθερωθείτε και να λύσετε τα χέρια σας, αναθέστε στους συνεταίρους σας μερικές από τις εργασίες σας. Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους.


ΙΧΘΥΣ: Βάλτε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας, ώστε ο χώρος σας να γίνει πιο λειτουργικός. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, προλάβετε παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.