Social Icons

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας, για να βρείτε χρόνο να τακτοποιήσετε όλες τις δουλειές σας. Μην απαιτήσετε χρήματα από τρίτους που δεν είναι έτσι κι αλλιώς σε θέση να σας βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να νιώσετε πιο όμορφα και χαρούμενα, ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου που ζείτε. Για να σας φανούν όλα ευκολότερα, ζητήστε βοήθεια από άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ότι καλύτερο για εσάς είναι η παρέα που μπορεί να σας χαλαρώνει και να σας ξεκουράζει. Οι ιδέες που θα έχετε θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί μια επαγγελματική αλλαγή να σας αγχώσει, αλλά αργότερα θα σας δικαιώσει. Αφήστε για λίγο στην άκρη την πνιγηρή καθημερινότητα και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

ΛΕΩΝ: Προσδιορίστε και οριοθετήστε σε μια επαγγελματική συζήτηση τις δικές σας θέσεις. Για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, φροντίστε πρώτα να έχετε κλείσει το προηγούμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να αποφύγετε τυχόν αδιέξοδα, να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις για τα επαγγελματικά σας θέματα. Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να φροντίζετε να ενημερώνεστε, ώστε να δράσετε την κατάλληλη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ: Από τα τόσα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε, διοχετεύσετε ένα μέρος στον εργασιακό σας χώρο. Εάν η θετική σας ενέργεια πέφτει, κάντε μια βόλτα για να γεμίσετε και πάλι τις μπαταρίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορούν να σας αποδώσουν πολλά. Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα αυτό θα εκτιμηθεί από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε και δεν ξέρετε το πώς. Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξετε τα φτερά σας στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε αγορές που δε σας είναι απαραίτητες και θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Για να μην προκαλέσετε την τύχη σας και λειτουργήσει σε βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν θέλετε να αποφύγετε να δημιουργηθούν διαφωνίες, μη βιαστείτε να αντιδράσετε σε προκλητικές κουβέντες. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας προσώπων και να αντισταθείτε σθεναρά σε αυτές.


ΙΧΘΥΣ: Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας. Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και είναι αδίστακτα.