Social Icons

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Για να περάσει το δικό σας, κάντε το με μεγάλη διπλωματία και όχι θίγοντας τα συμφέροντα των άλλων. Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε για αυτήν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ικανοποιήστε αρκετές από τις φιλοδοξίες σας και η επαγγελματική σας απόδοση θα φτάσει στο μάξιμουμ. Η μέρα ξεκινάει ήρεμα για εσάς, παρόλο που στην ουσία τα θέματά σας θα συνεχίζουν να τρέχουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έτοιμοι για όλα και η θετική ψυχολογία με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, ακόμα και τον υπάρχουν δυσκολίες, ενισχύει τις αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οργανωθείτε και συντονιστείτε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή πολλά νέα σχέδια.

ΛΕΩΝ: Η διάθεση και η ετοιμότητά σας, θα αποτρέψει οποιονδήποτε θελήσει να σας ρίξει. Η ανάγκη δημιουργίας νέων στρατηγικών ή ανανέωσης των παλιών, θα φέρουν στο μέλλον οικονομική ανάκαμψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεώστε κάθε τι που θα σας βοηθήσει στον επαγγελματικό σας τομέα και ανεβάστε το ηθικό σας. Για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, πρέπει να πάρετε κάποια επαγγελματικά ρίσκα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν βλάπτει να αποφασίσετε να βάλετε νέους και ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους. Ενισχύστε την τάση σας για δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε πιο ευέλικτοι και πιο ανοιχτοί σε καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις. Οι ευκαιρίες του εργασιακού σας χώρου, σας ξυπνούν την ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά και τα τετριμμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναδείξτε τα πραγματικά σας ταλέντα και εντυπωσιάστε τους πάντες γύρω σας. Εξετάστε τις πεποιθήσεις και τις νοοτροπίες σας, αλλά παράλληλα ωριμάστε και πνευματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε από τι σας δημιουργούνται αναστολές και θα βάλετε τάξη σε ότι σας ταλαιπωρεί. Μελετήστε τη στάση που κρατάτε απέναντι σε υποθέσεις σας που τρέχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η άμεση ευαισθητοποίηση και το ένστικτο της επιβίωσης θα σας παρέχουν τις σωστές λύσεις. Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε κι άλλα μέτρα.


ΙΧΘΥΣ: Οι πράξεις, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν θετικά το αποτέλεσμα. Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σε σας και το περιβάλλον σας.