Social Icons

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η ενεργητικότητά και η δυναμικότητά σας θα εκπλήξει και εσάς τους ίδιους, που δεν περιμένατε να έχετε τόση μεγάλη διαφορά από τις προηγούμενες μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ: Υλοποιήστε τους στόχους σας με αξιοπρέπεια, κρατώντας πάντα τις αποστάσεις που πρέπει, γιατί έχετε τη δυνατότητα να βάλετε νέες βάσεις αρκεί να τις προγραμματίσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για τις ξαφνικές αλλαγές που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε πιο δημιουργικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισορροπήστε και προχωρήστε δημιουργικά, βάζοντας πρώτα μικρούς στόχους, ώστε να βλέπετε άμεσα τα αποτελέσματα τους και έτσι να παίρνετε θάρρος για μεγαλύτερους.

ΛΕΩΝ: Για να αποφύγετε και το παραμικρό λάθος, σκεφτείτε με ποιους ανθρώπους έχετε ανάγκη να συζητάτε και με ποιους πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας και μεγαλώστε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομονώσετε τις παρέες σας.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα είναι μέρα δράσης και έχει μεγάλη σημασία να αφήσετε καλές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας, προβάλλοντας μόνο τον καλό σας χαρακτήρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σωστές στρατηγικές μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική σας ανάπτυξη, αλλά και να κατακτήσετε ένα νέο πρόσωπο είτε να βελτιώσετε μια παλιά σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ανακαλύψετε παρακαμπτήριους δρόμους για την επιτυχία, αποφύγετε κάθε είδους φανατισμό και αρχίστε να μαθαίνετε από τα εμπόδια που συναντάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή στα δικαιώματα που δίνετε και παίρνετε, καθώς τα κίνητρα των πράξεών σας, θα καλλιεργήσουν το έδαφος για πολύπλοκες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι επιθυμίες σας έχουν πολλαπλασιαστεί και μόλις ικανοποιείτε ένα αίτημά σας, ξαφνικά γεννιέται ένα άλλο, προσέξτε μη γίνετε στο τέλος άπληστοι.


ΙΧΘΥΣ: Εφόσον πια ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά, τα οποία θα σας προσφέρουν ασφάλεια.