Social Icons

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016


ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε αποστάσεις από κάποια πρόσωπα που σας είχαν δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν. Για να σταθείτε καλύτερα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξήστε τη δημοτικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους όπου μπορείτε. Μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες που δε θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μείνετε στο σπίτι και χαλαρώστε αντί να αναλώνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες που σας κουράζουν. Δε θα φτάσετε στον προορισμό σας, εάν αλλάζετε συνέχεια κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να νιώσετε χαρούμενοι και ευδιάθετοι, αλλάξτε την εμφάνισή σας. Μια αύξηση των εσόδων σας που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

ΛΕΩΝ: Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει, τόσο για την εμπιστοσύνη τους, όσο για την κρίση τους. Συνειδητά ή ασυνείδητα, θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δε θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο μέλλον. Για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο, βάλτε όρια σε όσους σας περιστοιχίζουν.

ΖΥΓΟΣ: Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και μην απογοητεύεστε με μικρές αναποδιές που θα σας συμβούν. Δώστε αρμοδιότητες σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και βρεθείτε κοντά με όσους σας αγαπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τις απαιτούμενες ενέργειες και κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στους επιθυμητούς στόχους. Επειδή έχετε ακόμα πολλά να δώσετε μην απελπιστείτε με την πρώτη αναποδιά που θα σας συμβεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικεντρώστε τις σκέψεις σας σε θέματα που θέλετε να διευθετήσετε και όλα θα πάνε καλά. Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την αξία και την προσφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να μη σας φανού και τα εύκολα δύσκολα. Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάξτε σκηνικό στην ερωτική σας ζωή, βάζοντας περισσότερο αισθησιασμό και ερωτισμό. Μη χαρίζετε στους άλλους ότι σας ανήκει και για το οποίο έχετε κουραστεί να αποκτήσετε.


ΙΧΘΥΣ: Οι κοινωνικές συναναστροφές, θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ισορροπήστε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, κάνοντας διπλωματικές κινήσεις.