Social Icons

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ότι δεν αποδίδει. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας είναι πολύτιμες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε για να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό σας τομέα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αναθεωρήσεις των στόχων σας δε φέρνουν άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά δεν είστε μόνοι σας σε αυτή την κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε τα αποτελέσματα τω ν ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις. Ελέγξτε τα νεύρα σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μιας και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις.

ΛΕΩΝ: Όλες οι αποφάσεις είναι δικιές σας και όλα είναι όπως τα θέλατε. Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης, θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν θέλετε να λειτουργήσει η σχέση σας, προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Δεν αποκλείεται τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν να προκαλέσουν και εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και ζυγίστε τα δεδομένα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καλή σας διάθεση που θα είναι διάχυτη, έχει ενισχύσει κατά πολύ την ψυχολογία σας και μάλλον αυτό το μήνα δε θα έχετε ενοχλήσεις από τις συνηθισμένες σας ημικρανίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε της όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης συντροφιά με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και παράλληλα με την ευχαρίστηση που θα νιώσετε, αυξήστε και τις κοινωνικές σας επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το επαγγελματικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, προσφέροντάς σας συνεργασίες με εγγυήσεις για το μέλλον και σωστές βάσεις για την εξέλιξή σας στο χώρο.


ΙΧΘΥΣ: Μια που θα τα καταφέρετε πολύ καλά σε εργασιακό επίπεδο, σκεφτείτε σοβαρά και μια νέα παροχή υπηρεσιών που παρουσιάζει ζήτηση και αποφέρει κέρδος.