Social Icons

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα, καθώς μπορείτε συναισθηματικά να βελτιώσετε αρκετά την κατάσταση, τόσο στο προσκήνιο, όσο και στο παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε τη θετική πλευρά ενός γεγονότος που θα διαφοροποιήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς οι εξελίξεις στα οικονομικά και στις σχέσεις σας θα είναι ικανοποιητικές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εξελίξεις στις σχέσεις και στα οικονομικά σας, θα είναι σημαντικές και σε μεγάλο βαθμό ικανοποιητικές, αρκεί να βλέπετε τις θετικές πλευρές τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις ικανότητές σας, ρετουσάροντας τη δημόσια εικόνα σας, που και αυτή θα συμβάλει στην επιτυχία σας, χωρίς όμως να είστε απόλυτοι.

ΛΕΩΝ: Είναι απαραίτητο να επαγρυπνείτε για την πορεία των σχεδίων σας, αλλά να μην το παρακάνετε στο ρόλο της φιλικής συμπεριφοράς προς τους άλλους που συνεργάζεστε και βρίσκονται κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εφαρμόστε τα σχέδιά που έχετε διαλέξει στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αποφύγετε σκληρή κριτική, άσχημη συμπεριφορά ή γκρίνιες με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως να νιώσετε άγχος ή κούραση κάποιες στιγμές μέσα στο μήνα, αλλά επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θα επιτύχετε πολλά και αξιόλογα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να βοηθήσετε τα οικονομικά ή τις σχέσεις σας, είναι απαραίτητο να είστε πιο ανοιχτοί και κοινωνικοί, χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξισορροπήστε τις εσωτερικές σας παρορμήσεις και κάντε πιο ρεαλιστικά σχέδια για τον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, προσπαθώντας παράλληλα να είστε πιο δοτικοί στον ερωτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δίνοντας περισσότερη σημασία στις ιδέες των συνεργατών σας, θα προκύψει κάτι θετικό και σε αυτό δεν αποκλείεται να συμβάλλει και ο σύντροφός σας εκούσια ή ακούσια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περάστε δυναμικά στη δράση, ξεκινώντας από το να κάνετε γρήγορα έναν κατάλογο με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει.


ΙΧΘΥΣ: Επειδή μια δόση υπερβολής θα σας συνοδεύει για αρκετό διάστημα, προχωρήστε μέχρι εκεί που μπορείτε, δίνοντας σημασία στις οικονομικές σας ενέργειες και προφυλάξτε τη σχέση σας.