Social Icons

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και αν η διάθεσή σας, σας προτρέπει να τρέξετε, εσείς θα πρέπει να προτιμήσετε τους αργούς ρυθμούς για να αποφύγετε τα λάθη που δημιουργούνται από βιασύνη.

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν κάνετε συζητήσεις και προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα, καλό είναι να μετριάζετε την ευαισθησία σας, αλλά και την ευθιξία σας, για να πετύχετε τους στόχους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχθείτε τις ιδιορρυθμίες όσων βρίσκονται στο περιβάλλον σας και σχετίζονται με τα κοινά σας συμφέροντα, αυξάνοντας την ευελιξία και την προθυμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα που οι δυνατότητές σας αυξάνονται, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που δε σας επέτρεπαν να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα ανταμείψει την υπευθυνότητα και τη σκληρή σας προσπάθεια, γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων και περάστε στην πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλός ο αυθορμητισμός και οι τάσεις ανεξαρτησίας που έχετε, αλλά δε θα πρέπει να καταργούν ευθύνες και υποχρεώσεις που σας αναλογούν.

ΖΥΓΟΣ: Αντισταθείτε σε προκλήσεις που θα ξυπνήσουν κόντρες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα επηρεάσουν τόσο την πρόοδο όσο και την ησυχία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια συνάντηση, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια θεαματική καλυτέρευση στη μόνιμη σχέση σας, θα είναι ένα από τα ευχάριστα που θα σας συμβούν αυτόν το μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αλλάξετε τίποτα σε αποφάσεις που έχουν παρθεί εδώ και καιρό και μην υποκύψετε σε τάσεις υπερκατανάλωσης, γιατί υπάρχουν ανταγωνιστές που καραδοκούν για το οποιοδήποτε λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας χώρο, κρατώντας τα κέρδη της περιόδου και όχι σπαταλώντας τα σε ανούσιες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε έμπρακτες ενδείξεις αγάπης και τρυφερότητας από τους γύρω σας και αυτό είναι αρκετό για να είστε ευτυχισμένοι και να διανύετε την καλύτερη περίοδο της ζωής σας.


ΙΧΘΥΣ: Είστε έτοιμοι για να παλέψετε και να επιβληθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, αφού το ρίσκο, αλλά ακόμα και το θράσος βρίσκονται σύμμαχοί σας για να μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες.