Social Icons

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΚΡΙΟΣ: Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα που θα κάνετε, ώστε με την αλλαγή του χρόνου να βάλετε σε εφαρμογή ότι ζητάτε. Κατασταλάξτε σε συμπεράσματα για να μην αμφισβητήσετε την κατεύθυνση που θα επιλέξετε και να είστε σίγουροι για τις επιλογές αλλά και τις ικανότητές σας πριν προχωρήσετε.
Στις 29 που ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, αναζητήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με το περιβάλλον σας, αλλά και με τον εαυτό σας, αποφεύγοντας να γυρνάτε πίσω στο παρελθόν, που όχι μόνο σας πληγώνει, αλλά και σας εγκλωβίζει.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσπάθειες που καταλάβετε για να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλετε δεν είναι πάντα αρκετές, γιατί δε γίνεται πάντα να είναι όλα ελεγχόμενα. Υπάρχει η πιθανότητα ορισμένοι από τους συνεργάτες σας να σας δουν ως ανταγωνιστές και να αλλάξουν τρόπο συμπεριφοράς απέναντί σας. Φροντίστε να μην τους προκαλέσετε, γιατί θα τους επιβεβαιώσετε την λανθασμένη εντύπωση που έχουν και δε σας συμφέρει να τους χάσετε από το πλευρό σας. Πείτε «ναι» στις αλλαγές που σας φέρνει η σημερινή μέρα και κάντε την τόσο δημιουργική που δε θα έχει καμία σχέση με τα χρόνια που πέρασαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Πανσέληνο στις 14 στο ζώδιό σας, αφήστε το δυναμισμό, το θάρρος και την άφθονη φυσική σας ενέργεια να βγει στην επιφάνεια, για να ισορροπήσετε και να περιορίσετε τον παρορμητισμό που γενικώς σας διακρίνει μια και είστε οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου. Πρέπει να αναπτύξετε την ανεξαρτησία σας, να γίνετε περισσότερο αυτόνομοι για να καταφέρετε επιτυχώς να στηριχθείτε στα δικά σας πόδια και όχι στις πλάτες των άλλων. Είστε άξιοι να για καταφέρετε και δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο να φοβάστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε μπροστά τα σχέδιά σας και σταματήστε να έχετε συνέχεια ως πρώτη σκέψη το φόβο της αποτυχίας, γιατί εκτός ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, χάνεται πολύτιμο χρόνο για το μέλλον σας, που διαγράφεται ευνοϊκό. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και των απολαύσεων και να είστε σίγουροι πως θα βγείτε κερδισμένοι, τόσο εσείς, όσο και αυτοί που θα βρίσκονται δίπλα σας. Κάντε ένα δυναμικό ξεκίνημα, μια που ο ανταγωνισμός τρέχει στις φλέβες σας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και να προβείτε στη λήψη σωστών αποφάσεων.

ΛΕΩΝ: Στις 2 που ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, βρείτε τον καλύτερό σας εαυτό και αναπτύξτε την ελευθερία δράσεως, μια που η μονοτονία και οι περιορισμοί στις σχέσεις δε σας ταιριάζουν. Μπορεί να είστε αρκετά δύσκολοι και να μη γίνεστε εύκολα φίλος, αλλά η ετοιμότητα του μυαλού σας μπορεί να σας βγάζει από την δύσκολη θέση να υποκύπτετε. Λειτουργήστε με γνώμονα τη λογική σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας και μην αφήσετε τις σκέψεις σας να ξεπηδούν από το ένα πράγμα στο άλλο, χωρίς να υπάρχει λογική σειρά, για να καταλήξετε σε σωστές αποφάσεις και συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε μάχη μέχρι εσχάτων για το καθετί και επιτεθείτε με πάθος στους στόχους σας. Ξεκινήστε καλύπτοντας τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην οικογένειά σας, στους φίλους αλλά και στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μην διαιωνίζονται και εξακολουθούν να σας ταλανίζουν. Η απαράμιλλη αυτοπεποίθηση που έχετε, σας κάνει να μην αρκείστε στο μέτριο και το λίγο δε σας λέει τίποτα, οπότε ριχτείτε στη μάχη. Θα καταφέρετε να κινηθείτε ακόμα πιο άνετα στο χώρο σας και να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις υπερβάσεις σας και περιφρονήστε ότι βρίσκεται ένα σκαλί παρακάτω. Δώστε χρόνο πρώτα στον εαυτό σας να εξοικειωθεί με το περιβάλλον και μετά ασχοληθείτε με τις προσωπικές, οικογενειακές και εργασιακές σας σχέσεις. Με καθαρό πνεύμα και άριστη ψυχολογία, θα πετύχετε θαύματα έως το ακατόρθωτο. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σας και εσείς πρέπει να το υποστηρίξετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια που η φλογερή επιθυμία και απαίτησή σας είναι «εγώ πάντα πρώτος».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο και να βρείτε διεξόδους στα προβλήματα που υπήρχαν στις συνεργασίες σας. Ανατροπές θα υπάρχουν αλλά οι προκλήσεις που θα δημιουργηθούν από τα απρόοπτα, θα σας τονώσουν και θα σας ωθήσουν να αγωνιστείτε ακόμα περισσότερο με σωστή στρατηγική για να βγείτε νικητές από τις όποιες αντίξοες καταστάσεις και αν υπάρξουν. Εάν μέχρι τώρα πιστεύατε πως ότι είχατε να πάρετε από τη θεά τύχη το έχετε λάβει κάνετε λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σωματικές σας δυνάμεις και η πληθωρική ζωτικότητα, θα γίνει σύμμαχος με την τύχη, για να λάβετε ότι περιμένατε και ακόμα πιο πολλά. Η άνοδος στον οικονομικό σας τομέα θα είναι θεαματική, γι’ αυτό κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και πάνω απ’ όλα πρωτοποριακό πνεύμα. Εκμεταλλευθείτε την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτετε σε προσωπικό επίπεδο, είναι ένα πλεονέκτημα για να προσεγγίσετε θετικά τη ζωή. Εκδηλώστε τον ερωτισμό σας σε άτομα που πιστεύετε ότι αξίζουν και μην καταναλώνεστε σε ανούσιες σχέσεις ή περιπέτειες της μιας βραδιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να πιστεύετε πως έχετε ερωτευθεί άπειρες φορές μέχρι στιγμής στην προσπάθειά σας να βρείτε τον τέλειο άνθρωπο, αλλά αυτό που χρειάζεται να μάθετε είναι πως για να κρατήσει μια αγάπη πρέπει να αναπτυχθεί και να γίνει βαθύτερη. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας και τη Νέα Σελήνη στις 29 στο ζώδιό σας, σταματήστε ότι σας κουράζει και σας καταπιέζει και μην ψάχνετε σε λάθος πρόσωπα να βρείτε ότι αναζητάτε. Αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας πνίγουν και αφεθείτε στη μαγεία ενός καινούριου έρωτα που έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας και να σας γεμίσει ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 7 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για καινούριες γνωριμίες που στην πορεία θα εξελιχθούν σε σχέση. Ξανακοιτάξτε φιλίες ή φλερτ που υπάρχουν στη ζωή σας με άλλο μάτι, γιατί τώρα φαίνεται πως έχει σκοπό να καταλήξει κάπου και ίσως ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο απ’ ότι πιστεύατε στην αρχή. Απελευθερωθείτε ψυχικά και πρακτικά για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα και παράλληλα να αλλάξετε τρόπο σκέψης αξιοποιώντας όλες τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες.


ΙΧΘΥΣ: Χειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας ζητήματα, καθώς η επιθυμία σας για ασφάλεια, ίσως να είναι εξαιρετικά υπερβολική. Φερθείτε έξυπνα και μην αφήσετε το σκεπτικισμό σας να εναλλάσσει με την ευπιστία. Στις 19 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, δεθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και από εκεί να αντλήσετε την ασφάλεια που έχετε ανάγκη για να λειτουργήσετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να πέσετε θύμα των άλλων και χωρίς να σας πιάσει η καταπιεστική επιθυμία σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.