Social Icons

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Κυριακή 18 έως 24/12/16

ΚΡΙΟΣ: Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται κυρίως οι επαγγελματικές και οι ερωτικές σας σχέσεις. Στις 24 με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, οι λεπτομέρειες θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία και θα προσδιορίσουν την ποιότητα της κάθε μίας. Στις επαγγελματικές σας χρειάζεται να διατηρήσετε μια άψογη στάση, καθώς από αυτές θα εξαρτηθούν και οι μελλοντικές σας συνεργασίες. Ανταποκριθείτε ακόμα και σε αυτούς που νομίζετε ότι σας εχθρεύονται, για να τους κατασκοπεύσετε και όταν μάθετε την πραγματική αλήθεια που κρύβετε από πίσω, μπορείτε να τους διαγράψετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις ερωτικές σας μπορείτε να θέσετε στόχους και να ανταποκριθείτε σε αυτούς που σας αγαπούν. Βέβαια, οι φιλικές σας σχέσεις δε θα μείνουν παραπονεμένες, αφού ακόμα και αν εσείς δεν κάνετε καμία προσπάθεια να προσεγγίσετε τους άλλους, εκείνοι θα σας πλησιάσουν. Θα δείτε φιλίες από το παρελθόν να ζωντανεύουν, αλλά και καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, θα αποτελέσουν τον καμβά, πάνω στον οποίο θα αναπτύξετε μια νέα κοινωνική δραστηριότητα που θα διαρκέσει και τους επόμενους μήνες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε τις προτάσεις που θα σας κάνουν και αν οι επιθυμίες σας συμπίπτουν με αυτές, κάντε τις πράξη. Εάν ακόμα συνεχίζετε να αναρωτιέστε αν είναι κατάλληλος καιρός για τέτοιου είδους ενέργειες, η απάντηση είναι καταφατική. Εάν πιστεύετε ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας, μάλλον το λέτε για αστείο. Πόρτες θα σας ανοίγονται, ευκαιρίες θα ξεπηδούν από παντού και η οικονομική σας κατάσταση, όχι μόνο δε μένει στάσιμη, αλλά οι κινήσεις σας θα αποφέρουν και σημαντικό κέρδος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τύχη θα έχετε και σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού οι προσωπικές σας σχέσεις, θα βαδίζουν σε ασφαλές έδαφος. Δώστε, λοιπόν, προτεραιότητα στις καλές στιγμές και μην ασχοληθείτε καθόλου με τις κακές που έτσι κι αλλιώς θα είναι ελάχιστες. Η συνειδητή σας προσπάθεια να αναπτύξετε τις σχέσεις σας, θα επιφέρει έντονη δραστηριότητα, συζητήσεις και πολύ καλή και αποδοτική επικοινωνία. Δώστε έμφαση στους άλλους, αναζητώντας την παρουσία τους τις ελάχιστες στιγμές που δε θα βρίσκονται κοντά σας, για να ωφελήσετε περισσότερο τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι αυτή την εποχή, κάντε το χωρίς πολλά λόγια, γιατί μπροστά σας θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές για να γνωρίσετε ανθρώπους που δε θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Οι διαφωνίες, οι εντάσεις και τα παράπονα στο σύντροφό σας, δεν έχουν θέση αυτή τη βδομάδα. Πλησιάστε τον και αφήστε και αυτόν να σας πλησιάσει, εκτιμώντας παράλληλα όσα έχει κάνει για τη σχέση σας. Κατασταλάξτε σε αυτά που θέλετε, χωρίς να αλλάζετε συνέχεια γνώμη και θα ανακαλύψετε πως μπορεί να σας τα παρέχει και με το παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έλξη από πρόσωπα που δεν είχατε υπολογίσει και θα γοητευτείτε από το αδιαμφισβήτητο ενδιαφέρον που θα σας δείξει. Ακόμα και εσείς που από δική σας επιλογή ήσασταν μέχρι τώρα μόνη, θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου προσώπου, που θα σας κάνει να ξεχάσετε τους όρους περί ελευθερίας που διατυμπανίζατε. Αφού λοιπόν, η προσπάθειά σας είτε δεσμευμένοι είστε, είτε αδέσμευτοι, είναι να οδηγήσετε τη συναισθηματική σας ζωή σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, διαθέστε σε αυτόν σας τον τομέα τον περισσότερο χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ: Εκφράστε την αγάπη και τον έρωτά σας χωρίς να κρύβεστε πίσω από μισόλογα, αλλά πάνω στη χαρά σας μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να φέρετε υπέρ του δέοντος παρορμητικά και δώσετε στους άλλους λανθασμένη εικόνα για το άτομό σας. Χωρίς να διστάσετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένατε, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αρκετά ανανεωμένοι. Τροποποιήστε κάποιες μεθόδους που σκέφτεστε και μην ανοιχτείτε οικονομικά, εκτός αν έχετε μελετήσει καλά τα ρίσκα που θέλετε να πάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτή τη φορά φαίνεστε αποφασισμένοι να μη βγείτε ούτε εκτός προγράμματος, ούτε από τα ρούχα σας για τίποτα και για κανέναν. Βέβαια, δε θα είναι τόσο εύκολο να το πετύχετε, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα παίζει παιχνίδια με εσάς και την ψυχολογία σας και κάποιες στιγμές η δύναμη που θα βγάζετε θα γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον σας. Επειδή θα αισθανθείτε αρκετή κόπωση, μια που το άγχος σας θα είναι αυξημένο, δε θα σας είναι εύκολο να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα σχέδιά σας σε σχεδόν όλους τους τομείς θα έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις που δε θα μπορείτε να καταλάβετε το λόγο της ύπαρξής τους και εδώ θα είναι απαραίτητο να δείξετε ψυχραιμία και όχι να πανικοβληθείτε. Συγκρατηθείτε στο να πάρετε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώνατε, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να βοηθήσει, αν εσείς δεν το θέλετε πραγματικά. Θα αυξηθεί η ευαισθησία σας και το όλο κλίμα που θα επικρατεί θα είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να πυροδοτήσει εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 19 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, απαιτείται να φερθείτε διπλωματικά και με τακτ για την επίλυση οποιοδήποτε προβλήματός σας και ειδικά αν αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οτιδήποτε κραυγαλέο ή άκομψο, μπορεί να βάλει τη σχέση σας σε κρίση. Η ζήλια, η αδιαλλαξία και η γκρίνια είναι πολύ πιθανόν να εκφραστούν τόσο από εσάς, όσο και από τους άλλους, εφόσον πολλές φορές θα νιώσετε και θα νιώσουν παραμελημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να καταστρατηγήσετε τα διάφορα πρέπει και τους κανόνες που θέλετε, μια που τα πάντα θα βιώνονται με περισσότερη ένταση. Εάν δείτε πως ο εκνευρισμός σας δεν υποχωρεί εκτονωθείτε δημιουργικά στον εργασιακό σας τομέα, παρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σίγουρα δεν ευθύνονται για το πώς εσείς νιώθετε. Κανείς δεν προσπαθεί να μειώσει την ανεξαρτησία σας ή να σας αμφισβητήσει, γι’ αυτό μην παίρνετε κατάκαρδα ότι ακούτε.


ΙΧΘΥΣ: Στις 19 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς να αποφασίσετε τώρα για τίποτα σημαντικό, ώστε να αφήσετε ανεπηρέαστο το μέλλον των σχέσεων σας. Εάν θέλετε να είστε καλά, βρείτε τρόπους να καταπολεμήσετε το άγχος που το έχετε κάνει δεύτερη φύση σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου που θα ισοπεδώσουν την ψυχολογία σας. Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία και τη μέση οδό, ανάμεσα στην ανάγκη σας για κινητοποίηση και στην απραξία.