Social Icons

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Κυριακή 11 έως 17/12/16

ΚΡΙΟΣ: Τα χαρίσματα που έχετε θα σας βοηθήσουν αρκετά, ώστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις για ασήμαντα θέματα, αλλά και στο να μην αναλάβετε ευθύνες που κανείς δε σας έχει αναθέσει. Στις 12 με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, είναι σημαντικό να μην παραβλέπετε τα ενδιαφέροντά σας και παράλληλα να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να επιστρέψετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για την επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων. Εκμεταλλευτείτε τη βδομάδα για να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε σχέσεις ζωής ή για να λύσετε τυχόν διαφορές σε ήδη υπάρχουσες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσεγγίστε με άνεση τους δικούς σας ανθρώπους και αφήστε και εσείς να πλησιάσουν. Έχουν πολλά να σας πουν και να σας δείξουν, γεγονός που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν εφικτό, καθώς ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα. Βρείτε νέους διαύλους επικοινωνίας, με σκοπό να προσπεράσετε την επιφάνεια και να προχωρήσετε πιο βαθιά. Το ενδιαφέρον σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο, για να δημιουργήσετε ένα κλίμα αγάπης, οικειότητας και αλληλοβοήθειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν το κρίνετε απαραίτητο, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια και τις συμβουλές των δικών σας προσώπων που θέλουν για εσάς το καλύτερο. Μέσα από τα λεγόμενά τους, θα βρείτε διεξόδους που μέχρι τώρα δεν είχατε σκεφτεί. Με την Πανσέληνο στις 14 στον άξονα Διδύμων- Τοξότη, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας και μην αφήσετε ασαφή σημεία στις επαγγελματικές συμφωνίες. Έχετε την τάση να παίρνετε εύκολα τα χρήματα και να τα διοχετεύετε όπου είναι αναγκαίο και η βδομάδα θα σας δώσει αρκετά, αλλά μην ξεχάσετε να είστε εγκρατείς μια που έχετε και τη συνήθεια να είστε λίγο αμελείς στις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γοητεύστε κάποια άτομα από το περιβάλλον σας και ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εμφάνισή σας, κάνοντας το στυλ που θα διαλέξετε να ταιριάζει με τον αυθορμητισμό σας. Έχετε πετύχει ήδη αρκετά και έτσι μπορείτε να νιώθετε πιο άνετοι. Η εικόνα σας προς τα έξω θα είναι πολύ καλή, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να δείξετε λίγο περισσότερη επιμέλεια στις λεπτομέρειες που θα τη συνθέτουν. Κάντε αλλαγές που θα καλυτερέψουν κι άλλο την ψυχολογία σας και βγείτε έξω έτοιμοι να κατακτήσετε τους πάντες.

ΛΕΩΝ: Τα εργασιακά σας θέματα θα αρχίσουν να προχωρούν και ίσως να μην είναι για εσάς απόλυτα ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, αλλά θα σας δώσει την ελευθερία να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα ζωής. Σχεδόν όλα θα είναι με το μέρος σας για να κάνετε αναδιοργάνωση της καριέρας σας με το σθένος που απαιτείται. Επιδείξτε την αποτελεσματικότητα των κινήσεων σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε και επιβιώστε ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερα άτομα που να εκπέμπουν στον ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας και να αποκτήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα μπορείτε να το έχετε και σας αξίζει, γι’ αυτό μην κινηθείτε με τη γνωστή παρορμητικότητα σας, που λειτουργεί σας σίφουνας. Αρκετές συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά θα έχετε, αλλά παράλληλα κάποια συναισθήματά σας θα επηρεαστούν από κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος. Θέλοντας να κατακτήσετε τους άλλους, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και δε θα στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες, προκειμένου να ζήσετε τις χαρές του έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι κάποιες φορές θα είστε κάπως ιδιότροποι και κτητικοί προς το σύντροφό σας. Ένα ταξιδάκι αναψυχής σας είναι απαραίτητο, προκειμένου να βοηθήσετε τη σχέση σας να ανανεωθεί και να γλυκάνει ο χαρακτήρας σας. Η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ και δεν είναι κακό αν ο σύντροφός σας δεν το καταλαβαίνει, να του το εξηγήσετε. Η ακτινοβολία σας θα σας βοηθήσει και αυτή τη φορά να βγείτε από τη δύσκολη θέση και η κατάκτηση αυτών που επιθυμείτε στο συναισθηματικό σας τομέα θα είναι πολύ πιο εύκολη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά, θα είναι περισσότερες από ότι περιμένατε και το πλανητικό σκηνικό θα σταθεί σύμμαχός σας για να μπορέσετε να εκφράσετε τα εσώψυχα συναισθήματά σας και τις ανομολόγητες επιθυμίες σας προς το σύντροφό σας, έχοντας την απόλυτη ανταπόκρισή του. Προσπαθήστε να ξαναφτιάξετε τη σχέση σας και όχι να σπαταλάτε ανούσια το χρόνο σας. Φροντίστε να μοιράσετε όσο μπορείτε πιο δίκαια το χρόνο σας ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εργασία σας και παρασύρεστε με τα επαγγελματικά σας θέματα, θα έχει απόλυτο δίκιο ο σύντροφός αν αρχίσει να παραπονιέται πως παραμελείτε τη σχέση σας. Με την Πανσέληνο στις 14 στον άξονα Διδύμων- Τοξότη, η ανάγκη που νιώθετε να βρείτε τον εαυτό σας δε θα καλυφθεί εάν δεν τον αφήσετε να βρίσκεται στο πλευρό σας και αν δεν του εξηγήσετε, πως η σχέση σας δε θα αλλάξει. Ακουμπήστε πάνω του και επενδύστε συναισθηματικά, χωρίς να είστε μονίμως επιφυλακτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πραγματοποιήστε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, δείξτε τους το ενδιαφέρον σας και εξετάστε κάθε πιθανότητα που θα σας δοθεί για να βασίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Η διαίσθησή σας θα αναπτυχθεί τόσο, που θα σας βοηθάει να προβλέπετε τις καταστάσεις πριν αυτές δημιουργηθούν. Έχετε πολλά να κερδίσετε γι’ αυτό ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις και στα καλέσματα που θα σας γίνουν από τον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά και από τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια όλες τις ευθύνες που έχετε αναλάβει και τις υποχρεώσεις σας, αλλά παρόλο που θα είναι πολλές, δε θα προλάβουν να σας κουράσουν, γιατί τα αποθέματα δύναμης και αισιοδοξίας που έχετε, είναι ατελείωτα και αναπληρώνονται. Μια μέρα κούρασης δεν είναι ικανή να σας αποπροσανατολίσει ή να σας κάνει να ξεφύγετε από τους στόχους σας. Οι ζήλιες και τα αρρωστημένα πάθη ανήκουν πλέον στο παρελθόν, δίνοντας τη θέση τους στην ηρεμία, τη γαλήνη και την ευτυχία.
                                                                         

ΙΧΘΥΣ: Η συναισθηματική ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερά της και έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Οπότε, τις στιγμές που θα σας πιάνει η γνωστή κρίση «τρέλας», καταπολεμήστε την με ότι μέσο διαθέτετε και με τίποτα μην αναμίξετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τα προσωπικά. Ανήκουν σε διαφορετικά κομμάτια και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Το πάθος σας φουντώνει αναζητώντας διεξόδους και ίσως ανατρέψετε την πορεία σας, εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών που σας προσφέρονται και ανανεωθείτε μέσα από τις απολαύσεις που θα σας δοθούν.