Social Icons

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μη στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Εάν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο μην ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα δυνατότητές σας, χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φορέστε το πιο πλατύ σας χαμόγελο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο. Ξεπεράστε εμπόδια που δε σας επιτρέπουν να είστε με κάποιο άτομο που σας ταιριάζει.

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ. Η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν θα σας βοηθήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό και αναλύετε τη ζωή ενός πολύ καλού σας φίλου.

ΖΥΓΟΣ: Εάν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα και όχι με καυγάδες και φωνές. Στους ανθρώπους που ξέρετε ότι έχουν προβλήματα, φροντίστε να είστε μαζί τους ευγενικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οργανώστε τα επαγγελματικά σας καλύτερα, για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Εάν κάτι σας χαλάει μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλά υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρτε σαφείς θέσεις στα γεγονότα και μη μένετε αμέτοχοι ή παρατηρητές. Ακόμα και όταν οι άλλοι δεν έχουν τρόπους, εσείς δείξτε καλή συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους και αλλάξτε τη νοοτροπία του δυνατού. Για να ισορροπήσετε βρεθείτε με ένα άτομα που μπορεί να σας βοηθήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχετε καλοσκεφτεί, θα σας κάνουν επιφυλακτικούς. Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας.


ΙΧΘΥΣ: Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας, κλεισμένοι στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.