Social Icons

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί στον εργασιακό σας χώρο να υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνετε προσπάθειες για να φτάσετε τους στόχους σας, αφού ευκαιρίες θα υπάρχουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Τηρήστε το μέτρο και μην κάνετε επιπολαιότητες ή σπατάλες, μια που απαιτείται να δείξετε προσοχή στα προσωπικά σας ζητήματα και κατ’ επέκταση και στα οικονομικά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται να καλύψετε προσεκτικά τα νώτα σας, καθώς θα προκύψουν κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες και τους φίλους σας, μια που τα προβλήματά σας είναι καθαρά πρακτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βασικά στοιχεία του μήνα είναι να δείξετε αγωνιστικότητα για να εδραιωθείτε, να περιορίσετε τα επαγγελματικά σας ανοίγματα και να καλύψετε έκτακτα έξοδα που θα αφορούν το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ: Δε θα μείνετε παραπονεμένοι αυτό το μήνα, ούτε στο συναισθηματικό τομέα, αλλά ούτε και στον οικονομικό σας, ακόμα και αν η ασάφεια της γενικής κατάστασης θα σας εκνευρίζει κάποιες φορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξήστε τις επαγγελματικές σας συναλλαγές και συνεργασίες χωρίς να αποθαρρύνεστε αν εμφανιστούν αναβολές ή καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, αφού όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΖΥΓΟΣ: Οι ασάφειες στις συνεργασίες σας και οι αιχμές στις σχέσεις σας, θα ρίξουν κάπως την ψυχολογία σας, αλλά αξίζει να αξιοποιήσετε τις καλές στιγμές που θα είναι πολλές ακόμα και για τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πιθανότητες για τις επαγγελματικές σας προοπτικές θα είναι αρκετά καλές και οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν θα αφορούν όλους και όχι μόνο εσάς, γιατί δεν είστε η εξαίρεση του κανόνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε την καλή σας τύχη, έχοντας ένα μέτρο για να μη χάσετε τις βασικές σας αρχές, αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις στις συνεργασίες ή στις συναλλαγές σας και τις υπερβολές στα συναισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέσετε τους άλλους να έρθουν με τα νερά σας, μια που η εβδομάδα είναι περισσότερο ευνοϊκή και θα υπάρχει ρευστότητα και στα οικονομικά σας αλλά και στο συναισθηματικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μυαλό και το ένστικτό αυτοσυντήρησης που έχετε, θα δουλέψουν ικανοποιητικά, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων σας, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.


ΙΧΘΥΣ: Κάποιες αλλαγές που θα υπάρξουν σε βασικούς τομείς της ζωής σας θα σας θορυβήσουν, αλλά μην αντιδράσετε σπασμωδικά, γιατί θα εξυπηρετήσουν το μελλοντικό σας συμφέρον.