Social Icons

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΛΕΩΝ 2017

Το 2017 φέρνει τις ευκαιρίες στην πόρτα σας και το διαπιστώσετε αρκετές φορές, γι αυτό αρχίστε να είστε πιο δημιουργικοί και μην παρασύρεστε στα εύκολα. Η επιτυχία τόσο στην καριέρα, όσο και στα συναισθηματικά σας θα προέλθει μέσα από τη σοβαρότητα και την εμπιστοσύνη, οπότε με συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο.


Η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή ανάδρομο για μερικές ημέρες και πρέπει να επικεντρωθείτε σε προβλήματα που σας ακολουθούν από τη χρονιά που πέρασε.

Με τη σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα τελειώσει κάτι σημαντικό και θα αισθανθείτε  να μετατοπίζεται η ζωή σας με πολλούς τρόπους, ενώ η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να εργαστείτε εντατικά και να δημιουργήσετε νέα δεδομένα.

Τον Μάρτιο μέχρι τα μισά του Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη, να περιμένετε επιστροφές του παρελθόντος από άτομα που δύσκολα θα αποκόψετε από πάνω σας είτε το θέλετε, είτε όχι. Επικεντρωθείτε σε στόχους και μακροπρόθεσμα σχέδια για να δημιουργήσετε τις βάσεις για την επιτυχία.

Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων, εστιάζοντας περισσότερο σε συγκεκριμένα πρόσωπα με σκοπό να διαπιστώσετε την πίστη τους απέναντι σε εσάς, αλλά και το πόσο έχουν συμβάλλει στη ζωή σας, ενώ η ηλιακή έκλειψη γίνεται χορηγός σας να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και να εργαστείτε πάνω σε αυτό, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα αυξήσουν τον ενθουσιασμό σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται πάλι ανάδρομα, προετοιμαστείτε να λάβετε μέτρα σε οικονομικό επίπεδο και να συνοψίσετε τρέχοντα θέματα, για να χειριστείτε ευκολότερα δυσκολίες που θα προκύψουν.


Από το Σεπτέμβριο ηρεμούν τα πράγματα, αποκαθίσταται η σταθερότητα και η ασφάλεια για να επωφεληθείτε οικονομικά. Κάντε ένα απολογισμό των πεπραγμένων σας και εργαστείτε πάνω στην πραγματοποίηση αλλαγών. Τον Οκτώβριο ασχοληθείτε και εστιάστε στη βελτίωση των σχέσεών σας με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ότι δε σας αρέσει στον εργασιακό χώρο προτιμήστε το Δεκέμβριο για να το αλλάξετε που θα είστε πιο αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά σας βήματα. Μείνετε δραστήριοι, συλλέξτε πληροφορίες και συνεχίστε με φρέσκες ιδέες. Κλείστε τη χρονιά έχοντας τις καλύτερες σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και θα νιώσετε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο.

Αντιμετωπίστε τους άλλους με τον τρόπο που θέλετε να σας φέρονται, για να υπάρχει αρμονικό κλίμα και να λειτουργούν τα πράγματα υπέρ σας. Επικεντρωθείτε στο να μετατρέψετε τα πάντα για συμφέρον σας και λάβετε τα μέτρα που απαιτούνται για να το πράξετε. Προσεγγίστε άτομα που θα σας φανούν ενδιαφέροντα.

Οι σχέσεις σας αρχίζουν να ανθίζουν και να γίνονται πιο αρμονικές, καθώς η καλοσύνη και η κατανόηση που επιδείξατε έγινε αποδεκτή από όσους σας συναναστρέφονται. Θα νιώθετε υπέροχα και ευτυχισμένοι γνωρίζοντας ότι κάνατε τη διαφορά και η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί κατακόρυφα.

Έχετε καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να πετύχετε πολλά και παραμελήσατε τελείως τον εαυτό σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, αναπληρώστε τις δυνάμεις σας και κάντε και έναν έλεγχο ρουτίνας για να μην έχετε ανησυχίες για την υγεία σας. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και δείτε λίγο πιο έξω από τα τετριμμένα της καθημερινότητας.

Ο χρόνος θα λειτουργεί με το μέρος σας για να κάνετε ότι θέλετε χωρίς να μειωθεί η ενέργειά σας σε ότι έχετε να ολοκληρώσετε. Θα είστε ανεξάρτητοι και χωρίς πολλές δεσμεύσεις απέναντι στους άλλους, κάτι που θα σας βοηθήσει να φροντίσετε και πάλι τον εαυτό σας, αλλά και άτομα που αγαπάτε.

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας με όποιον τρόπο μπορείτε, ακόμα και κάνοντας ανακαίνιση στο χώρο σας. Πρέπει να φύγει η «ομίχλη» που υπάρχει στη ζωή σας και ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο. Καθαρίστε τις σκέψεις σας και απομακρύνετε από δίπλα σας τυχόν  πρόσωπα που σας ζημιώνουν συναισθηματική ή ψυχικά.

Κάτι αλλάζει στο συναισθηματικό σας κόσμο και θα νιώσετε έξω από τα νερά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην μπλεχθείτε σε ανούσιες συζητήσεις που θα χαλάσουν το κλίμα στον προσωπικό σας χώρο. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στα όνειρα που έχετε για το μέλλον και επεκτείνετε τις δυνατότητές σας για να τα κάνετε πραγματικότητα.

Αποφύγετε παρασκηνιακές καταστάσεις και μην πάρετε μέρος σε κουτσομπολιά. Έχετε πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε απ’ το να χαραμίζετε τη φαιά σας ουσία σε κακότροπα σχόλια. Κάντε μια μίνι εκκαθάριση σε αυτούς που σας περιτριγυρίζουν γιατί χρειάζεται να απομακρυνθείτε από λάθος άτομα.

Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας για θετικά πράγματα. Γνωρίστε να πρόσωπα σε κοινωνικά καλέσματα ή εξόδους με φίλους. Με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, κάντε ελιγμούς που θα σας βγάλουν από προβλήματα και κάντε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

Τις πρώτες μέρες μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας και δώστε ορισμένες ευθύνες σε συνεργάτες σας. Δε χρειάζεται να είστε υπεύθυνοι για όλα και να τα κάνετε όλα μόνοι σας για να ολοκληρώσετε υποχρεώσεις. Εξάλλου, εκτός του ότι θα ακούσετε νέες ιδέες, θα είναι και πρόθυμοι να βοηθήσουν αρκεί να τους δείξετε εμπιστοσύνη.

Δοκιμάστε νέες τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά σε οικονομικό επίπεδο. Επενδύστε σε ιδέες που έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε με μέτρο και σύνεση, ώστε να μην κινδυνέψετε να χάσετε τίποτα από τα κεκτημένα σας. Η γνώση είναι δύναμη και έχετε να μάθετε πολλά που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Σταματήστε να φέρεστε σκληρά απέναντι σε άτομα που συνεργάζεστε για να αποβάλλουν την άκαμπτη στάση προς το πρόσωπό σας. Δείξτε σεβασμό και προσωπική προσοχή και θα σας ανταμείψουν με σεβασμό. Με τον ίδιο τρόπο κινηθείτε και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς τα άτομα της οικογένειά σας δεν είναι μπίζνες.

Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα, θα νιώθετε να παγώνουν οι συνεργασίες αλλά και τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Δώστε έμφαση σε σχέδια που έχουν ξεκινήσει πριν καιρό και προωθήστε αυτά, αντί να προσπαθείτε να βάλετε μπροστά καινούρια. Όλα θέλουν το χρόνο τους και η βιασύνη δε θα βοηθήσει.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104117422
2104222828 (fax) /6932232132 (Vodafone)
6989693268(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com