Social Icons

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017

Φοράμε το πιο γλυκό μας χαμόγελο και υποδεχόμαστε το 2017. Έχουμε μπροστά μας μια ολοκαίνουρια χρονιά να διανύσουμε και το μυαλό μας όσο και η ψυχή μας αποζητάει να μας φέρει τα καλύτερα.
 
Το 2016 έκλεισε έναν κύκλο ζωής και το 2017 ξεκινάει ένας καινούριος. Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν την περσινή χρονιά, φέτος θα μας θυμίζουν ποιοι είμαστε, ώστε μέσω της γνώσης να υπάρξει σωστή καθοδήγηση. Θα υπάρχουν νέες δυνατότητες και νέες εμπειρίες βάζοντας τις βάσεις για τον καινούριο κύκλο ζωής που ξεκινάει. Το 2017 αριθμολογικά αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό «1»  (Βλέπε αριθμολογία 2017)

Ο Δίας μέχρι τον Οκτώβριο θα κινείται στο Ζυγό, επηρεάζοντας θετικά και φέρνοντας σημαντικές αλλαγές τόσο σε προσωπικό επίπεδο σε σχέσεις, όσο και σε επαγγελματικό στις συνεργασίες. Η κοινωνικότητα και η γενναιοδωρία θα είναι αυξημένα, με εξαίρεση το διάστημα που θα κινείται ανάδρομα από τις 6/2 έως τις 8/6, όπου εκεί κρίνετε απαραίτητα να επανεξετάσετε στόχους και οράματα, αλά ακόμα και πεποιθήσεις για να βρείτε τον κατάλληλο δρόμο να πορευτείτε. Στη συνέχεια που θα περάσει στο Σκορπιό, θα έχετε περισσότερη οικειότητα με τους γύρω σας, ενώ οι όποιες αλλαγές επιθυμείτε θα γίνονται ευκολότερα.

Ο Κρόνος σχεδόν όλη τη χρονιά θα κινείται στον Τοξότη, φέρνοντας ισορροπίες σε επεκτάσεις και κινδύνους. Μειώνονται οι περιορισμοί και αυξάνεται η λογική. Το Δεκέμβριο περνά στον Αιγόκερω, θέση που δίνει ώθηση στο να εστιάσουμε ακόμα περισσότερο στους στόχους μας και να κάνουμε τα πράγματα σωστά. Το διάστημα από 5/7 έως 24/8 που θα κινείται ανάδρομος, ναι μεν θα προκαλέσει αναθεωρήσεις σχέσεων, σχεδίων και μακροπρόθεσμων στόχων, όμως, παράλληλα θα μας δίνει νέους τρόπους να ξεπεράσουμε εμπόδια και να φτιάξουμε εκ νέου την καθημερινότητά μας.

Ο Ερμής φέτος γυρίζει ανάδρομος 4 φορές. Έχει ξεκινήσει από τις 19/12/2016 όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7/1/17, από τις 9/4 έως τις 2/5, από τις 12/8 έως τις 4/9 και από τις 3/12 έως τις 21/12. Τα διαστήματα που θα κινείται ανάδρομα προκαλεί παρεξηγήσεις, λάθη, προβλήματα στην επικοινωνία και είναι ακατάλληλη περίοδος για να υπογράψετε συμβόλαια, να ξεκινήσετε οτιδήποτε νέο ή να προβείτε σε αγορά. Μπορείτε όμως όσο κινείται ανάδρομα να προετοιμάσετε τα σχέδιά σας για κάτι που θα κάνετε αργότερα.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη από 4/3 έως 14/4, ωθώντας σας σε επανεξετάσεις σχέσεων αγάπης, φέρνει επιστροφές από το παρελθόν και προκαλεί χωρισμούς, ενώ οποιαδήποτε επένδυση χάνει την αξία της. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που δεν είστε σίγουροι ότι θα αντέξετε το αποτέλεσμα.

Ο Άρης που κινείται ανάδρομα κάθε 2 χρόνια και 2 μήνες, τη φετινή χρονιά θα είναι όλη ορθόδρομος κάνοντας να λειτουργεί καλύτερα οποιοδήποτε νέο εγχείρημα. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ότι έχετε κατά νου χωρίς να χρειαστεί να το αφήσετε μισό.

Ο Ποσειδώνας που θα κινείται ανάδρομος από τις 16/6 έως τις 21/11, ενισχύει την τάση να αποζητάτε ηρεμία εσωτερική και να δίνετε βάση στην πνευματικότητά σας. Αυτό έρχεται να το ενισχύσει ο Ουρανός που θα κινείται ανάδρομα από τις  2/8 έως το τέλος της χρονιάς, ξυπνώντας τον ψυχισμό σας, κάνοντας τον εαυτό σας να είναι στο επίκεντρο και συγχρόνως να επιθυμείτε την ελευθερία σας.

Ο Πλούτωνας που από τις 20/4 έως τις 27/9 θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, δημιουργεί προβληματισμούς σε σχέση με τη ζωή και την καθημερινότητά και ωθεί σε αλλαγές και σε μεταμόρφωση.



Κατά το 2017 θα πραγματοποιηθούν 4 εκλείψεις:

-         - Στις 11 Φεβρουαρίου Παρασκιάς Σεληνιακή έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο στο Λέοντα. Σηματοδοτεί εντάσεις, άσχημες σκέψεις και σκληρά λόγια, ενώ πυροδοτεί κρίσεις και ρήξεις στο συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε κινδύνους και παγίδες σε οικονομικό επίπεδο. Κρατήστε τις ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μην προβείτε σε ακραίες αλλαγές που δεν έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 3ου δεκαημέρου.
-         - Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη μαζί με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς. Υποσυνείδητο και προσωπικές επιθυμίες έρχονται στο επίκεντρο. Νέα ξεκινήματα ή διορθώσεις σε ότι χρειάζεται θα γίνονται με άνεση, ενώ  τα «θέλω» του εαυτού μας θα προωθούνται ευκολότερα. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.
-         - Στις 7 Αυγούστου Μερική Σεληνιακή έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Απροσδόκητες εξελίξεις και εκπλήξεις έρχονται σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Αρκετοί από εμάς θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που κινούμαστε και να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις μας που είχαμε βάλει στο χρονοντούλαπο. Διαχειριστείτε με σύνεση νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 2ου δεκαημέρου.
-         - Στις 21 Αυγούστου Ολική Ηλιακή έκλειψη μαζί με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα. Πρωτοβουλίες και σταθερότητα στις αλλαγές θα προωθήσουν σε νέα σχέδια και στόχους. Η αισιοδοξία που θα επικρατεί θα αυξήσει τις δημιουργικές τάσεις, αλλά και τον ερωτισμό σε προσωπικό επίπεδο. Αποφύγετε ουτοπικές καταστάσεις που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 3ου δεκαημέρου.


ΕΥΝΟΗΜΕΝΑ ΖΩΔΙΑ 2017
-         Στην κορυφή της εύνοιας βρίσκεται Ζυγός και Υδροχόος, Λέων και Δίδυμοι. Μέτρια εύνοια θα δεχθούν Τοξότης, Παρθένος και Σκορπιός. Λιγότερο ευνοημένοι θα είναι Ταύρος, Ιχθείς και Καρκίνος, ενώ αρκετά παραπονεμένοι θα είναι Αιγόκεροι και Κριοί.

    Δείτε αναλυτικότερα τις προβλέψεις 2017 για το ζώδιό σας...