Social Icons

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2017

Τη νέα χρονιά διερευνήστε τις δυνατότητες που κρύβετε μέσα σας και δημιουργήστε θετικές αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ξυπνήστε βαθύτερους φόβους, κρυμμένα συναισθήματα και μυστικά και αποκαλύψτε τα κρυμμένα ταλέντα σας χωρίς να σταματήσετε ή να αντισταθείτε στη διαδικασία.


Η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται τις πρώτες μέρες του μήνα ανάδρομος, κάνοντάς σας να ζητάτε την απομόνωση όμως πολύ γρήγορα θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας και θα μπείτε στο παιχνίδι.

Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου επαναφέρει ζητήματα οικειότητας και σχέσεων στο προσκήνιο. Μικρές αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο κρίνονται σκόπιμες για να φτιάξει η διάθεσή σας αλλά και όσων μένουν μαζί σας. Η ηλιακή που θα συμβεί αυτό το μήνα, θα σας γεμίσει φρέσκες ιδέες και θα έχετε πιο θετικές προοπτικές για τη συνέχεια.

Το Μάρτιο επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή και μοιραστείτε την αγάπη που αισθάνεστε. Συναντήστε νέα πρόσωπα και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας περίγυρο. Ο Απρίλιος σας καλεί να αντιμετωπίσετε κατάματα και να επιλύσετε προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στην επικοινωνία σας. Με αρκετούς πλανήτες  να κινούνται σταδιακά ανάδρομα, σίγουρα δε θα έχετε διάθεση για ρομαντισμό ή να μοιραστείτε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

Από τον Ιούνιο και μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα έχετε περισσότερη ενέργεια και διάθεση να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας και να τις κάνετε πιο υγιείς. Ενισχύστε τη δέσμευσή σας απέναντι στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι δείξτε ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο που σας νοιάζεται.

Από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τον Αύγουστο δείτε με σοβαρότητα ότι συμβαίνει στον επαγγελματικό σας χώρο και μοιράστε ευθύνες σε συνεργάτες. Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου φέρνει αναστάτωση στον οικονομικό τομέα, οπότε μην προβείτε σε βιαστικές αγορές ή επενδύσεις που θα ρισκάρουν τα χρήματά σας.
Το Σεπτέμβριο που ο Ερμής μετά την πρώτη εβδομάδα θα σταματήσει να κινείται ανάδρομα, μειώνονται οι δυσκολίες που είχαν προκύψει στο επικοινωνιακό σας κομμάτι.

Τον Οκτώβριο μπορείτε να εργαστείτε πάνω στους στόχους σας και να επιδιώξετε την πρόοδο, αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Οι έξυπνες αποφάσεις και η σκληρή δουλειά, θα σας πάνε πιο σύντομα στη  κορυφή.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας να πειθαρχείτε και να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Δείξτε πυγμή και ισχυρή θέληση για να ξεπεράσετε με ευκολία δυσκολίες.

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν και όχι να μείνουν πάλι στην άκρη για αργότερα. Ίσως να αισθάνεστε κουρασμένοι στο να κάνετε οτιδήποτε, αλλά σύντομα θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τις πρώτες μέρες να περάσουν χωρίς να αναλάβετε ευθύνες και απλά χαλαρώστε και ξεκουραστείτε. Δε θα καταρρεύσει ο κόσμος αν μείνετε αμέτοχοι προς το παρόν σε ότι συμβαίνει γύρω σας.

Διερευνήστε τις επιλογές σας και μεριμνήστε για την ασφάλεια των χρημάτων σας, καθώς η σεληνιακή έκλειψη του μήνα κρύβει οικονομικές απογοητεύσεις. Οργανωθείτε σωστά και τακτοποιήστε θέματα που έχουν μείνει ανοιχτά. Όσοι σχετίζονται με τον εργασιακό σας τομέα θα είναι πρόθυμοι να σα βοηθήσουν, αρκεί να τους εξηγήσετε τι περιμένετε από αυτούς.

Οι αλλαγές που θα κάνετε στη ζωή σας, στον εαυτό σας και το σπίτι σας θα σας οδηγήσει σε αύξηση της αυτοεκτίμησής, αλλά και να κατανοήσετε καλύτερα τι πραγματικά θέλετε να κάνετε. Αισθανθείτε πιο αισιόδοξα και σύντομα θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Ταυτόχρονα ένα ξεχωριστό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας και θα σας κάνει να νιώσετε επιθυμητοί.

Έχετε φτιάξει ένα συγκεκριμένο πλάνο για να ολοκληρώστε κάποιες δουλειές σας και θα πρέπει να κινηθείτε μόνοι σας καθώς κανείς δε θα καταλαβαίνει τον τρόπο που εργάζεστε. Ίσως να θέλετε βοήθεια, αλλά αφού αυτό δε θα γίνει απολαύστε το ότι είστε ηγέτης των έργων σας. Αν θέλετε το ρομαντισμό στη ζωή σας, ρίξτε τον τοίχο που έχετε χτίσει γιατί φοβάστε τα συναισθήματά σας.

Προτιμήστε  τη σύνεση και τη λογική για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας είτε επαγγελματικά, είτε συναισθηματικά.  Μην είστε επικριτικοί με τον εαυτό σας η τους άλλους, αν θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε και να ενταχθείτε σε νέους κύκλους. Βγάλτε από την καθημερινότητα σας τη δυσαρέσκεια που σας προκαλεί δυστυχία και σας αποσυντονίζει.

Αφήστε στην άκρη προκαταλήψεις και απωθημένα και ατενίστε το μέλλον με καθαρό μυαλό. Ο μήνας φέρνει απροσδόκητα αύξηση στον οικονομικό τομέα, ενώ δε θα μείνετε παραπονεμένοι ούτε συναισθηματικά. Δεσμευμένοι ή ελεύθεροι θα εισπράξετε αγάπη χωρίς όρια, κάτι που θα σας φέρει ισορροπία και στα επαγγελματικά σας αφού θα νιώθετε ήρεμοι σε προσωπικό επίπεδο.

Εάν νιώθετε πως κάποιες από τις προσωπικές σας σχέσεις έχουν πρόβλημα ή δεν είναι τόσο ικανοποιητικές, ήρθε η στιγμή να μιλήσετε με επιχειρήματα και να λύσετε τυχόν διαφορές που τις μπερδεύουν και δημιουργούν παρεξηγήσεις.  Επικοινωνήστε με ευγενικό τρόπο και σαφήνεια και θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα οι καταστάσεις θα είναι υπέρ σας.

Οι πληροφορίες που θα πάρετε αυτό το μήνα θα είναι σημαντικές για την αύξηση των εισοδημάτων σας. Εκμεταλλευτείτε τις σωστά και αρκεστείτε σε ότι κερδίσετε. Μη γίνετε άπληστοι γιατί το παραπάνω που θα κερδίσετε θα είναι άγχος. Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα απαιτεί να είστε ρεαλιστές και όχι να ζείτε με ουτοπίες, για να βρείτε τη χρυσή τομή σε ότι σας απασχολεί.

Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από την προσωπική σας ζωή, καθώς αν τα μπλέξετε οι πιέσεις του εργασιακού χώρου θα ενοχλήσουν σημαντικές σας σχέσεις. Αφήστε τη δουλειά έξω από το σπίτι και ασχοληθείτε με κάθε τομέα της ζωής σας χωριστά. Αν σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Το καθαρό μυαλό θα σας φέρει νέες ιδέες.

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και θα είστε πηγή έμπνευσης και ενθάρρυνσης σε φίλους και συνεργάτες. Τα λόγια σας θα επηρεάζουν τους γύρω σας, για αυτό φροντίστε να εννοείτε αυτά που λέτε και να μη σας οδηγεί η παρόρμηση. Προσεγγίστε τους στόχους σας με πρακτικότητα και κάθε σας κίνηση μελετήστε την διπλά.

Αγάπη, κατανόηση και φροντίδα, είναι αυτά που πρέπει να επιδείξετε απέναντι σε όσους αγαπάτε και νοιάζεστε. Οι ισορροπίες στην προσωπική ζωή κρίνονται απαραίτητες για την εξέλιξη και την επιτυχία στο μέλλον σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα που θα βοηθήσουν να ανεβείτε ψυχολογικά και θα σας ξεκολλήσουν από το παρελθόν.

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα, επικεντρωθείτε στο να εξαλείψετε θέματα που σας αναστατώνουν και σας βγάζουν από την σειρά σας. Στη συνέχεια όλα γίνονται πιο ευχάριστα και η καθημερινότητά σας βελτιώνεται αισθητά. Εισπράξτε χαμόγελα από το περιβάλλον σας και περάστε όμορφες και ήσυχες γιορτές.


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104117422
2104222828 (fax) /6932232132 (Vodafone)
6989693268(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com