Social Icons

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ 2017

Ανοίξτε μια νέα σελίδα στο βιβλίο του πεπρωμένου σας και το 2017 θα σας μεταφέρει σε ένα θαυμαστό κόσμο όπου θα πάρετε απαντήσεις σε τυχόν προβλήματα που θα εντοπιστούν. Όσο κυλάει η νέα χρονιά θα δείτε τα οφέλη, για αυτό να θυμάστε πως μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε τους κανόνες του παιχνιδιού.


Ο Ιανουάριος ξεκινάει θυμίζοντάς σας να οργανώσετε τη ζωή σας και να ενισχύσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς.Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου σας ωθεί να ξεκινήσετε έργα βελτίωσης τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Σχεδιάστε οικογενειακές συγκεντρώσεις για να νιώσετε καλύτερα στο σπίτι σας η επαφές με συνεργάτες για να μοιράσετε ευθύνες.

Το Μάρτιο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, φροντίστε να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να αντιμετωπίσετε έγκαιρα ζητήματα επικοινωνίας ή έλλειψη σύνδεσης. Επαγγελματικά αναζητήστε νέες ευκαιρίες εργασίας, αναλάβετε μικρά καθήκοντα και προσπαθήστε να είστε παραγωγικοί.

Τον Απρίλιο που θα κινείται ανάδρομα Ερμής και Κρόνος, θα πρέπει να κινηθείτε με διαφορετικό τρόπο για να μη χάσετε προθεσμίες. Μην παραβλέψετε λεπτομέρειες, αλλά αντιμετωπίστε εμπόδια και καθυστερήσεις.

Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιό σας, απαιτεί να ενεργήσετε γρηγορότερα για να αποτρέψετε δυσκολίες που θα προκύψουν. Βρείτε πιο ευέλικτα σχέδια να προωθήσετε και φροντίστε να υπάρχουν εναλλαγές.

Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου ωθεί σε εκκαθαρίσεις και ξεκαθαρίσματα προσωπικού και επαγγελματικού τομέα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που θα κινείται πάλι ανάδρομα ο Ερμής, συνεχίστε να εργάζεστε πάνω σε σωστές επιλογές για να μην αισθανθείτε τις οικονομικές πιέσεις να σας πνίγουν.
Τον Οκτώβριο μην παρασυρθείτε σε παρελθοντικές καταστάσεις γιατί θα χάσετε τον έλεγχο των πεπραγμένων σας. Μην διατηρήσετε καταστροφικές συμπεριφορές, αλλά κινηθείτε με διορατικότητα σε ότι συμβαίνει γύρω σας.

Το Δεκέμβριο που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας, αρχίστε να σκέφτεστε πιο μακροπρόθεσμα και προχωρήστε στη λήψη θετικών αποφάσεων. Καθώς και ο Ερμής θα πραγματοποιεί την τελευταία του ανάδρομη πορεία στο 2017, κάντε αργά οποιαδήποτε μετάβαση σε οικονομικά σχέδια.

Βελτιώστε τον εσωτερικό σας κόσμο και μην πτοείστε όταν στο περιβάλλον σας υπάρχει ένταση. Βάλτε στην άκρη την κακή διάθεση και ότι δε χρειάζεστε πια και κυκλοφορήστε ελεύθερα. Ψάξτε για σταθερές βάσεις που θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε καλύτερα τα πράγματα και ταυτόχρονα θα σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς επαγγελματικά και συναισθηματικά.

Προσπαθήστε να μη δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι δε θα τηρήσετε. Ακόμα και αν οι προθέσεις σας είναι καλές, μη τηρώντας αυτά που είπατε ότι θα κάνετε, θα απογοητεύσετε ανθρώπους που σας έχουν δείξει άπλετη εμπιστοσύνη. Λάβετε υπόψη τα συναισθήματα των άλλων πριν πάρετε αποφάσεις, για να μην προκαλέσετε περαιτέρω προβλήματα.

Φροντίστε να είστε ενήμεροι για ότι συμβαίνει γύρω σας και επικεντρωθείτε περισσότερο στη φωτεινή πλευρά των καταστάσεων, καθώς η σεληνιακή έκλειψη του μήνα θα φέρει λίγη αναστάτωση. Ισχυροποιηθείτε συναισθηματικά για να ανοίξετε θετικές προοπτικές στη ζωή σας.

Σίγουρα υπάρχουν γύρω σας πολλοί άνθρωποι με αρκετά προβλήματα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνεται επικεφαλής στο να τα λύσετε όλα. Κάντε μια λίστα προτεραιότητας και μην αφήσετε κανέναν να σας κατευθύνει μακριά από το να την ολοκληρώσετε, ακόμα και αν πρέπει να φερθείτε κάποιες φορές σκληρά.

Πολλά άλλαξαν στη ζωή σας ξυπνώντας μνήμες που δεν ήταν γλυκές, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθείτε στη ζωή σας όπως είναι αυτή τη στιγμή και να αποφασίσετε που θέλετε να πάτε από εδώ και πέρα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και είστε σε καλύτερη θέση, για να κατανοήσετε τι ευνοεί το μέλλον σας. Όμως, πριν κάνετε πράξεις, βεβαιωθείτε τι είναι πραγματικά αυτό που θέλετε.

Προγραμματίστε ολιγοήμερες διακοπές ή μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να αλλάξετε παραστάσεις. Δεν είναι απαραίτητο να πάτε πολύ μακριά για να ανανεωθείτε, απλά επιλέξτε σωστή παρέα. Στον εργασιακό χώρο ακούστε τι έχουν να σας πουν οι συνεργάτες σας και ανάλογα της περίπτωσης διαπραγματευτείτε ή συμβιβαστείτε.

Διατηρήστε τον εαυτό σας απασχολημένο εάν θέλετε να αποφύγετε προστριβές με άτομα της οικογένειάς σας. Οι σκέψεις και οι ανησυχίες που έχετε δεν είναι όλες βάσιμες, αλλά με ηρεμία θα καθοδηγήσετε σωστά τον εαυτό σας. Αποκτήστε καλύτερες προοπτικές και προσεγγίστε θετικά σοβαρά ζητήματα με αισιοδοξία και ρεαλισμό.

Διαφυλάξτε τη θέση και τα νώτα σας καθώς κάποιος επιβουλεύεται τη θέση σας και κινείται πίσω από την πλάτη σας. Κρατήστε για τον εαυτό σας σκέψεις και ιδέες, γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός και δύσκολα θα καταλάβετε ποιον πρέπει να εμπιστευθείτε. Μην αφήσετε να λειτουργήσει το συναίσθημα, καθώς οι ευαισθησίες μόνο κακό θα σας κάνουν.

Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και εντυπωσιάστε συνεργάτες και άτομα κύρους. Οι σχέσεις θα ρέουν ομαλά για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με αυτούς που εσείς θα επιλέξετε. Θέστε νέους στόχους διατηρώντας υψηλά τον ενθουσιασμό σας και όλα θα μπουν στη θέση τους. Ανακαλύψτε ευκαιρίες μέσα από σχέδια που ήδη τρέχουν για την ολοκλήρωσή τους.

Φροντίστε θέματα σπιτιού και οικογένειας, πριν ασχοληθείτε με τις υπόλοιπες δραστηριότητές σας. Με υπομονή και σκληρή δουλειά θα μπορέσετε να χειριστείτε και τις πιο δύσκολες ευθύνες που έχετε αναλάβει, καθώς κανείς δεν πρόκειται να σας εναντιωθεί στον τρόπο που κινείστε και αντιμετωπίζετε τρέχουσες καταστάσεις.

Χρειάζεστε ένα διάλλειμα από την πλήξη  για να καλυτερέψει η ψυχολογία σας, όπως και να απομακρυνθείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις που σας γυρνούν στο παρελθόν. Κρατήστε μόνο τις καλές αναμνήσεις και προχωρήστε μπροστά. Χρησιμοποιήστε τις κοινωνικές σας επαφές για να ανοίξετε πόρτες σε επαγγελματικό επίπεδο και να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε ανθρώπους που σας έχουν λείψει ή έχετε καιρό να συναντήσετε. Πειθαρχήστε τα έξοδά σας και κάντε έναν προϋπολογισμό που θα σταθεροποιήσει τα έσοδά σας. Ολοκληρώστε εργασιακά θέματα που έχετε αφήσει μισά και συλλέξτε πληροφορίες για νέους στόχους.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104117422
2104222828 (fax) /6932232132 (Vodafone)
6989693268(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com