Social Icons

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ 2017

Μπροστά σας έχετε νέα χρονιά να διανύσετε και πρέπει να προσπαθήσετε στο έπακρο να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, να ενισχύσετε τις γνωριμίες και τις συνεργασίες σας και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του επαγγελματικού σας χώρου. 


Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να πραγματοποιεί ανάδρομη πορεία τέσσερις φορές τη νέα χρονιά που θα διανύσετε, θα πρέπει να έχετε έτοιμες διεξόδους σε προβλήματα που θα προκύψουν στο επικοινωνιακό σας κομμάτι. Κάντε την προετοιμασία σας για να ευκολύνετε τη ζωή σας.

Το ξεκίνημα του 2017 περιμένει από εσάς να δώσετε τέλος σε δυσκολίες και να προχωρήσετε σε νέα επιτεύγματα ή επιδιώξεις. Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα σταθεί χορηγός σας σε καριέρα και σταδιοδρομία  ώστε να επωφεληθείτε πλήρως.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου θα νιώσετε να βαριέστε και θα τεμπελιάζετε εξαιτίας της Αφροδίτης που θα κινείται ανάδρομα, δίνοντας λάθος εντυπώσεις σε άτομα που δεν πρέπει. Δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες από τις φιλίες σας ή στόχους που έχετε θέσει.

Το Μάιο που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, επικεντρωθείτε σε κάτι που θέλετε με μακροπρόθεσμες προοπτικές καθώς οι προοπτικές θα είναι ορατές και ξεκάθαρες.

Για τα οικονομικά σας εστιάστε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, όπου θα μπορείτε ευκολότερα να βελτιώσετε τα έσοδά σας και να εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή τον Αύγουστο φέρνει προβληματισμούς στον οικογενειακό χώρο, όπου θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθεια για να διατηρήσετε τις ισορροπίες.

Τον Οκτώβριο που ο Δίας μπαίνει στο Σκορπιό, αρχίζετε να εστιάζετε περισσότερο στα εργασιακά σας θέματα και επικεντρώνεστε στο να βρείτε τρόπους που θα κάνουν τη δουλειά σας ευκολότερη και πιο ευχάριστη. Ο Νοέμβριος θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες σε θέματα αγάπης και συντροφικότητας. Αφιερώστε χρόνο σε οικογενειακά άτομα και φίλους και περάστε μαζί τους όμορφες στιγμές.

Το Δεκέμβριο που ο Ερμής θα κινείται ξανά ανάδρομα, κρατήστε ήρεμους τόνους στην επικοινωνία σας και μην ανοίξετε διάλογο με άτομα του παρελθόντος αν στην πραγματικότητα σας είναι αδιάφορα και δε θέλετε να επιστρέψουν στη ζωή σας. Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδιά σας ή να ξεκινήσετε νέα καθώς περνάει και ο Δίας στο Σκορπιό υποστηρίζοντας τον επαγγελματικό σας τομέα.

Συζητήστε για σημαντικά θέματα με σοβαρούς ανθρώπους για να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες νομικές ή οτιδήποτε σχετίζεται με το δημόσιο για να μην υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο σας. Ίσως σας απασχολήσουν έντονα και ηθικά ζητήματα όπου θα ζητηθεί η καθοδήγησή σας από νεότερα άτομα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να διδάξετε και να δώσετε απαντήσεις.

Οι αλλαγές που υπήρξαν μέχρι στιγμής ήταν σημαντικές για την ανάπτυξή σας, ειδικά της πνευματικής. Συνειδητοποιήσατε πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και γνωρίζοντας την αιτία δε θα επαναλάβετε το λάθος σας. Νέες ευκαιρίες σας περιμένουν και αισθάνεστε έτοιμοι να πάτε ένα βήμα μπροστά και να προχωρήσετε πιο γρήγορα.

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας στα επαγγελματικά σας σχέδια και ταυτόχρονα αγωνιστείτε για αναγνώριση των έργων σας. Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις πάνω στην καριέρα σας και να επωφεληθείτε σημαντικά σε ότι πιστεύετε ότι θα πετύχει. Σε ότι βρείτε εμπόδιο μη βιαστείτε να εγκαταλείψετε, απλά ασχοληθείτε αργότερα.

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και διώξτε οτιδήποτε θαμπό και στενάχωρο. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας τώρα που μύρισε άνοιξη, όπως το να κόψετε κακές συνήθειες, να αλλάξετε την εμφάνισή σας ή να αγοράσετε κάτι που σας αρέσει. Ο μήνας ενδείκνυται για προσωπικές αλλαγές ούτε του εαυτού σας, είτε του σπιτιού σας και θα νιώσετε καλύτερα πραγματοποιώντας τις.

Αρχίστε να ακούτε αυτά που σας λένε οι γύρω σας, ειδικά αν προέρχονται από άτομα της οικογένειάς σας που δε θέλετε να τους προκαλέσετε απόγνωση. Εξυπηρετήστε προσωπικές ανάγκες και δώστε την πρέπουσα σημασία και προσοχή σε ότι συμβαίνει σπίτι σας. Η φροντίδα και η ευθύνη είναι στην κορυφή της πυραμίδας και προτεραιότητά σας για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ενθαρρύνετε συνεργάτες και όσους τους έχετε αναθέσει να δουλέψουν σε εργασιακά θέματα με ευγένεια και πιο υπεύθυνα. Η σκληρή κριτική και ο απότομος τρόπος δεν πρόκειται να τους καθοδηγήσει να κινηθούν προς την κατεύθυνση που θέλετε ή να τους ενθαρρύνει. Απεναντίας θα μπλοκάρει τις κινήσεις τους και τα σχέδιά σας θα χάσουν πολύτιμο χρόνο.

Μη δώσετε υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρήσετε ή πιστέψετε αυτές που θα σας δώσουν, γιατί οι απογοητεύσεις θα δίνουν και θα παίρνουν. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε χωρίς λόγια, ώστε αν το αποτέλεσμα διαφέρει από αυτό που υπολογίζατε να μη μπορεί να σας ζητήσει κανένας ευθύνες. Μείνετε απασχολημένοι με μικρά έργα και μετά προχωρήστε σε μεγαλύτερα.

Ασχοληθείτε αποκλειστικά με δικά σας θέματα και όχι με των άλλων, ακόμα και αν σας το ζητήσουν. Οι δυσκολίες που θα προκύψουν θα είναι αρκετές και δεν υπάρχει λόγος να σας βαρύνουν ευθύνες για πράγματα που δε φταίτε. Διαπραγματευτείτε τα κεκτημένα σας, διατηρώντας  ισορροπίες και χαμηλούς τόνους και όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα.


Θα αρχίσετε να απαλλάσσεστε από περιττά άγχη καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία. Να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε αλήθειες και να συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει πραγματικά γύρω σας, αφού τώρα θα πάρετε απαντήσεις σε απορίες ή ερωτήσεις που είχατε. Διατηρήστε την ευελιξία σας και να είστε ανοιχτόμυαλοι στις προοπτικές που θα ανοίξουν.

Αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς και βελτιώστε τις σχέσεις ανάμεσά σας. Περάστε μαζί ποιοτικό χρόνο, κάνοντας από κοινού πράγματα που θα φτιάξουν αισθητά τη διάθεσή σας. Επαγγελματικά δείτε τις προοπτικές μια νέας δουλειάς ή προωθήστε σχέδια που κινούνται με ρυθμούς χελώνας.

Ευχάριστος προμηνύεται ο μήνας, καθώς ανησυχίες, απογοητεύσεις και προβληματισμοί απομακρύνονται το προσκήνιο, αφήνοντάς σας να κινηθείτε με ευκολία στις όποιες καταστάσεις και να αντιμετωπίσετε τα πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία. Σε καλό επίπεδο θα είναι και η δημιουργικότητά σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο.

Αρχίζουν να ισορροπούν τα έσοδα και να μειώνονται τα έξοδα, κάτι που σας ευχαριστεί ιδιαίτερα καθώς θα μπορέσετε να κάνετε ορισμένες αγορές που θέλατε εδώ και καιρό. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε διακοπές ή μικρές αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα, οι περίοδος των γιορτών ενδείκνυται για περάσετε υπέροχα.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104117422
2104222828 (fax) /6932232132 (Vodafone)
6989693268 (what’s up)
Site: www.virginialeousi.com