Social Icons

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΖΥΓΟΣ 2017

Αναζητήστε την ισορροπία, την αρμονία και τη δικαιοσύνη γύρω σας. Αυτό θα είναι το σύνθημα για το 2017 και όλα θα είναι δυνατά. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στις σχέσεις και στις ικανότητές σας θα καθορίσουν πόσο και σε ποιους τομείς θα επεκταθείτε φέτος. Μάθετε να εξερευνείτε ότι συμβαίνει γύρω σας αλλά και στον εσωτερικό σας κόσμο και δε θα υπάρχουν όρια να σας σταματήσουν.


Η χρονιά ξεκινάει με αφθονία στην ενέργεια κάνοντας τον εργασιακό σας χώρο πιο γεμάτο από προοπτικές. Μπορεί τις πρώτες ημέρες ο Ερμής να κινείται ανάδρομα, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ότι έχει μείνει στάσιμο από νωρίς.

Ο Φεβρουάριος έρχεται με δύο εκλείψεις και θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας, καθώς θα προκύψουν αλλαγές με ορισμένους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σα και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ανήσυχα ή να κάνετε συμβιβασμούς. Η ηλιακή έκλειψη φέρνει ευκαιρίες εργασίας αλλά και προσωπικές για να εξελιχθείτε.

Το Μάρτιο η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας ξεκινάει ανάδρομη πορεία και πρέπει να είστε υπομονετικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Η μείωση διακριτικότητας και διπλωματίας θα σας βάλει σε μπελάδες, αν δε βρείτε γρήγορα τις ισορροπίες σας και συνεχίσετε να είστε πεισματάρηδες. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με συνεργάτες ή άτομα κύρους.

Ο ανάδρομος Ερμής τον Απρίλιο μεγαλώνει τις συναισθηματικές αποστάσεις απέναντι στους άλλους, μειώνοντας αισθητά την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε για να προχωρήσετε σε προσωπικό επίπεδο.
Τον Ιούνιο και μέχρι τα μισά του Ιουλίου που ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο, θα αισθανθείτε πιο φιλόδοξοι και έτοιμοι να εργαστείτε σε μακροπρόθεσμα σχέδια, να βάλετε νέους στόχους και να σημειώσετε πρόοδο στην καριέρα σας.

Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου απαιτεί να εργαστείτε εντατικά πάνω στα συναισθηματικά σας ζητήματα και να κλείσετε πληγές του παρελθόντος.

Τον Οκτώβριο που ο Δίας θα περάσει στο Σκορπιό αυξάνονται οι οικονομικές δυνατότητες και απολαβές σε συνδυασμό με τις έξυπνες αποφάσεις.

Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου εργαστείτε για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να κάνετε πιο παραγωγική τη ζωή σας. Κλείστε τη χρονιά αντιμετωπίζοντας σοβαρά θέματα και δίνοντας τέλος σε προβληματισμούς οικογενειακούς και επαγγελματικούς και αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα..


Ότι μάθατε τη χρονιά που πέρασε, τώρα που ανοίγεται μπροστά σας η καινούρια είναι η ώρα να το πράξετε. Ανοίξτε τα φτερά σας και δημιουργήστε μια νέα καθημερινότητα που θα αναδείξει τις πραγματικές σας ικανότητες και θα είναι πιο συναρπαστική. Επικεντρωθείτε και σε μικρά πράγματα και εργαστείτε πάνω σε αυτά.

Προτεραιότητά σας για αυτό το μήνα θα είναι το σπίτι, η οικογένεια και οι φίλοι σας. Η καλή ψυχολογία των αγαπημένων σας προσώπων θα επιδρά θετικά επάνω σας και όσο πιο πολύ τους στηρίζετε, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα νιώθετε. Εξάλλου, η υποστήριξη που προσφέρετε στους άλλους όταν χρειάζεται είναι ένα από τα ταλέντα σας.

Πρέπει να θυμάστε ότι μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για τη ζωή σας και κανείς άλλος. Άρα οι αποφάσεις για το μέλλον είναι δικές σας και δεν πρέπει να πετάτε αλλού το μπαλάκι, για να ζητάτε ευθύνες απ’ τους άλλους αν κάτι πάει στραβά. Δείξτε περισσότερη κατανόηση απέναντι σε συνεργάτες και αφήστε τη διαίσθησή σας να συνεργαστεί με τη λογική για να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα.


Το συναίσθημα θα παίξει καταλυτικό ρόλο αυτό το μήνα, καθώς η αγάπη είναι σημαντική για να προχωρήσετε στη ζωή σας. Μην επιτρέψετε σε λάθος πρόσωπα να εισβάλουν στη ζωή σας και να βλάψουν την ψυχολογία σας. Εστιάστε στο να είστε παραγωγικοί και διοχετεύστε την ενέργειά σας για να μεταμορφώσετε ή να πραγματοποιήσετε στόχους.

Επεκτείνετε τα σχέδιά σας και εξερευνήστε τις νέες προοπτικές που σας ανοίγονται. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν για να κάνετε καινούρια πράγματα και να αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία για τις εξελίξεις θα είναι άπλετα, οπότε μπορείτε να είστε πιο αυθόρμητοι.

Εστιάστε σε αυτά που επιθυμείτε περισσότερο να πετύχετε ή να αποκτήσετε, ακόμα και αν σας φαίνονται ιδιαίτερα δύσκολα. Όλα έχουν τον τρόπο τους, αρκεί να έχετε τη διάθεση να τα διεκδικήσετε. Ισορροπήστε την ανάγκη σας για αγάπη και βρείτε τρόπο να απελευθερώσετε το άγχος από πάνω σας. Για να κερδίσετε καλές εντυπώσεις να είστε υπεύθυνοι και δημιουργικοί.

Εκμεταλλευτείτε τις επαγγελματικές σας ικανότητες για να πετύχετε τους στόχους σας. Εργαστείτε πάνω σε σχέδια που ακόμα χρειάζονται μελέτη για να δείτε τις ευρύτερες προοπτικές τους. Δείτε που πάτε, που θα φτάσετε και τι πρέπει να γίνει. Μην ανοίξετε δουλειές στο σπίτι που θα καταναλώσουν το χρόνο σας, γιατί χρειάζεται αν είστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε.

Αφήστε τη φαντασία σας να γίνει συνοδοιπόρος στην πορεία σας, μαζέψτε εμπειρίες και ασχοληθείτε με το μέλλον σας. Προετοιμαστείτε για αλλαγές, συντονιστείτε με το περιβάλλον και καρπωθείτε τα οφέλη. Εργαστείτε πάνω στο επικοινωνιακό σας κομμάτι, καθώς η σεληνιακή έκλειψη του μήνα, θα προκαλέσει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις στις προσωπικές σας επαφές.

Σημαντικά άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας θα θελήσουν να σας στηρίξουν για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα και η ζωή σας να πάει προς τη σωστή κατεύθυνση. Αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέους φίλους και δείξτε το ενδιαφέρον σας σε παλιούς. Ο οικονομικός σας τομέα βελτιώνεται και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Νέα ξεκινήματα προβλέπονται για τους περισσότερους από εσάς αυτό το μήνα, ενώ το πάθος και ο ρομαντισμός θα προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Επωφεληθείτε από την ασφάλεια και τη σταθερότητα που υπάρχει στη ζωή σας και απολαύστε τις στιγμές. Δημιουργήστε τις βάσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια και μελετήστε όλες τις λεπτομέρειες.

Προσπαθήστε να είστε συντηρητικοί με τα έσοδά σας και να κάνετε εξοικονόμηση χρημάτων. Περιττές αγορές και ανούσιες σπατάλες, εκτός του ότι θα σας αγχώσουν στην πορεία θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σας. Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις και στα πιστεύω σας.

Αφήστε πίσω σας απογοητευτικές καταστάσεις που βιώσατε και δώστε συγχώρεση σε άτομα που σας πίκραναν και το έχουν μετανιώσει. Αφήστε την πνευματική ομορφιά σας να λάμψει και περάστε όμορφες γιορτές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και νιώστε να απελευθερώνεστε ψυχικά.


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104117422
2104222828 (fax) /6932232132 (Vodafone)
6989693268(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com