Social Icons

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με θάρρος, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας και μη σας κυριεύει η ηττοπάθεια, τώρα που η μέρα είναι προπαρασκευαστική για να αλλάξετε εκ βάθρων τη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποφάσεις σας δεν πρέπει να καθοδηγούνται από τα συμφέροντα, αλλά από τις πεποιθήσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι οι αξίες της ζωής καθορίζονται από τα αρχέτυπα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε για άλλη μια φορά τις επιρροές του περιβάλλοντός σας, γιατί η επαναστατική σας συμπεριφορά θα προκαλέσει αντιδράσεις και δεν πρέπει να στηρίζεστε τόσο στην εξωτερική βοήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην υποτιμάτε τα παλιά παθήματα και προσέξτε τον ενθουσιασμό σας. Μπορεί τα ανοίγματα στις σχέσεις σας να ευνοούνται, αλλά τα επαγγελματικά θέλουν ακόμα μεγάλη προσοχή.

ΛΕΩΝ: Προσαρμόστε στο πρόγραμμά σας την αναδιοργάνωση και εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές σας δυνατότητες στον εργασιακό σας χώρο, φροντίζοντας να μην αποσπάται η προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε έξυπνες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας πιο γρήγορα, χωρίς όμως να θεωρείτε ότι τα ξέρετε όλα και υποτιμάτε τη γνώμη των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, γιατί έχετε τις δυνατότητες. Εκμεταλλευτείτε τις καλές διασυνδέσεις και αποφύγετε τις άσχημες, για να βοηθηθείτε και να προβάλετε τη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεφύγετε για λίγο από τον κόσμο σας και θα εκπλαγείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας δεν άλλαξαν ποιοτικά από μόνες τους, απλά εσείς αλλάξατε προς το καλύτερο και έτσι τώρα μπορείτε να βασίζεστε περισσότερο σε αυτές και χωρίς βιασύνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο μοντέρνοι και αφήστε στην άκρη τις παλιές συνταγές για την εργασία σας. Προσπαθήστε να μάθετε καινούριες μεθόδους για να φτάσετε στην επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε τις υποθέσεις που σας απασχολούν μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες τώρα που είστε πιο ευαισθητοποιημένοι. Οι αποφασιστικές και δυναμικές ενέργειες σας ευνοούν.


ΙΧΘΥΣ: Οι ηθικές αξίες των ανθρώπων είναι παρόμοιες, αλλά διαφοροποιούνται στις λεπτομέρειες και πάνω σε αυτές θα πρέπει να προσαρμοστείτε για να έχετε καλή συνεργασία.