Social Icons

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η καινούρια επαγγελματική σας καριέρα. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί, για να βγείτε ασπροπρόσωποι από μια δύσκολη κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αντιξοότητες και οι παρανοήσεις που θα υπάρξουν, θα είναι ικανές να σας φέρουν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και να αποπροσανατολίζεστε από τους στόχους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται προσοχή σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και ειδικά αυτά που θα είναι καινούρια και δεν έχετε μελετήσει καλά τις προοπτικές τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα παράπονα που έχετε. Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

ΛΕΩΝ: Δεν πρέπει για κανένα λόγο να χάσετε την ψυχραιμία σας και να εκφραστείτε με λόγια που δεν αρμόζουν στο στυλ σας, αλλά ούτε και στο χαρακτήρα σας, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα προκληθούν δυσκολίες στο συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα γεμίσετε και πάλι αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε με κάθε ειλικρίνεια το σύντροφό σας και σταθείτε δίπλα του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με πράξεις και όχι μόνο με λόγια, που θα είναι καθαρές υποδείξεις για το τι θα κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με πράγματα που δε σας προκαλούν ανία και δώστε χρόνο στους γύρω σας να ωριμάσουν οι προτάσεις που τους έχετε ανακοινώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαιτείστε όλα όσα αξίζετε, προσδιορίζοντας καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο. Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση, θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε αντιλήψεις που σας μπλοκάρουν και δε σας αφήνουν να λειτουργήσετε με την καρδιά σας. Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο που έχετε ανάγκη, ενεργήστε διπλωματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να μην απουσιάζετε στις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας. Σταθείτε στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξάνοντας τη δημοτικότητά σας.


ΙΧΘΥΣ: Ανατροπές και καθυστερήσεις στα αναμενόμενα ή στα προβλεπόμενα στους κυρίως τομείς της ζωή σας που θα υπάρξουν, θα αυξήσουν την μαχητικότητα αλλά και τις υποχρεώσεις σας.