Social Icons

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Με τους κατάλληλους χειρισμούς, όλα μπορούν να πάρουν το δρόμο που θέλετε. Προσεγγίστε με αργά και σταθερά βήματα μια καινούρια ερωτική εμπειρία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ψάχνετε υλιστικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχθείτε στην εσωτερική σας δύναμη. Τολμήστε καινούρια ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε ότι αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε. Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους που λειτουργείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα. Για να είσαστε δίκαιοι, προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΛΕΩΝ: Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε. Δε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο πολύ εύθικτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωή σας. Φροντίστε να μην σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή και μετά προγραμματίστε κάποιο ερωτικό ραντεβού.

ΖΥΓΟΣ: Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι θα αφορά λεπτομέρειες συμφωνιών που πρέπει να υπογράψετε. Ανανεώστε τις δραστηριότητές σας και ασχοληθείτε με πιο βασικά και ουσιαστικά πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αν οι συνθήκες  που επικρατούν σας έχουν αναστατώσει. Μην αλλάζετε τις προτεραιότητες της ζωής σας, επειδή το θέλουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στηρίξτε ένα φίλο που σας έχει ανάγκη, κάνοντάς το πάντα με διακριτικό τρόπο. Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και τόλμη, για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διορθώστε το συντομότερο δυνατό, τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, με λογικές διαδικασίες.


ΙΧΘΥΣ: Σε μια σχέση που μπορεί να σας στηρίξει στο μέλλον, δημιουργήστε την οικειότητα που χρειάζεται. Οι κατακτήσεις σας θα είναι στο φόρτε τους και θα εντυπωσιάζετε τους πάντες στο πέρασμά σας.